Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Fridhemsplan / Hantverkargatan 62, 5 tr

Trivsam 2:a (möjlig 3:a) på Hantverkargatan!

Högt upp i en vacker 1920-talsfastighet på Hantverkargatan finner ni denna mycket tilltalande 2:a i söderläge med öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till umgänge. Vidare finns en välkomnande entré, ett rymligt sovrum med garderobsvägg och till slut ett fräscht helkaklat duschrum. Här finns klassiska 20-talsdetaljer bevarade såsom vackra fönster med spröjs och originaldetaljer, serveringsskåp, fina golv och tilltagen takhöjd. Lägenheten går att omdisponera till en trea, se alternativ planlösning. Föreningen är stabil med låg belåningsgrad. Bostaden ligger centralt på Kungsholmen med en kort promenad från Fridhemsplan med sitt stora utbud av butiker, kaféer och restauranger samt bra kommunikationer med både tunnelbanans gröna och blåa linje samt flertalet bussar, bland annat innerstadslinjerna 1, 3 och 4. Åt andra hållet ligger mysiga Kungsholms torg och Norr Mälarstrands populära promenad- och joggingstråk längs med Riddarfjärden.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen / Fridhemsplan
Hantverkargatan 62, 5 tr
Slutpris: 5 875 000 kr
Boarea: 65,4 kvm
Avgift: 2 018 kr/mån
Driftkostnad: 630 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 5 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2016-10-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Hantverkargatan
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!