Hantverkargatan 62, 5 tr

Hantverkargatan 62, 5 tr

Slutpris

5 875 000 kr


Kungsholmen / Fridhemsplan— Stockholm

Hantverkargatan 62, 5 tr


Slutpris
5 875 000 kr

Kungsholmen / Fridhemsplan— Stockholm

Trivsam 2:a (möjlig 3:a) på Hantverkargatan!

Högt upp i en vacker 1920-talsfastighet på Hantverkargatan finner ni denna mycket tilltalande 2:a i söderläge med öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till umgänge. Vidare finns en välkomnande entré, ett rymligt sovrum med garderobsvägg och till slut ett fräscht helkaklat duschrum. Här finns klassiska 20-talsdetaljer bevarade såsom vackra fönster med spröjs och originaldetaljer, serveringsskåp, fina golv och tilltagen takhöjd. Lägenheten går att omdisponera till en trea, se alternativ planlösning. Föreningen är stabil med låg belåningsgrad. Bostaden ligger centralt på Kungsholmen med en kort promenad från Fridhemsplan med sitt stora utbud av butiker, kaféer och restauranger samt bra kommunikationer med både tunnelbanans gröna och blåa linje samt flertalet bussar, bland annat innerstadslinjerna 1, 3 och 4. Åt andra hållet ligger mysiga Kungsholms torg och Norr Mälarstrands populära promenad- och joggingstråk längs med Riddarfjärden.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
65.4 kvm
Avgift
2 018 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2016-10-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.