Hantverkargatan 62, 5 tr / Kungsholmen / Fridhemsplan / Stockholm

Trivsam 2:a (möjlig 3:a) på Hantverkargatan!

Slutpris
5 875 000 kr
Boarea
65,4 kvm
Avgift
2 018 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2016-10-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hantverkargatan såldes av oss 2016-10-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hantverkargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen / Fridhemsplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högt upp i en vacker 1920-talsfastighet på Hantverkargatan finner ni denna mycket tilltalande 2:a i söderläge med öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till umgänge. Vidare finns en välkomnande entré, ett rymligt sovrum med garderobsvägg och till slut ett fräscht helkaklat duschrum. Här finns klassiska 20-talsdetaljer bevarade såsom vackra fönster med spröjs och originaldetaljer, serveringsskåp, fina golv och tilltagen takhöjd. Lägenheten går att omdisponera till en trea, se alternativ planlösning. Föreningen är stabil med låg belåningsgrad. Bostaden ligger centralt på Kungsholmen med en kort promenad från Fridhemsplan med sitt stora utbud av butiker, kaféer och restauranger samt bra kommunikationer med både tunnelbanans gröna och blåa linje samt flertalet bussar, bland annat innerstadslinjerna 1, 3 och 4. Åt andra hållet ligger mysiga Kungsholms torg och Norr Mälarstrands populära promenad- och joggingstråk längs med Riddarfjärden.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration