Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Hornsberg / Harry Martinsons Gata 12

2:a med uteplats i Hornsbergs strand!

FAST PRIS!! Varmt välkommen till en mysig och välplanerad 2:a med uteplats i populära Hornsbergs strand! Fastigheten stod färdig för inflyttning 2010 och därmed är bostaden i mycket gott skick med fina och fräscha ytskikt. I hallen ligger praktisk klinkers och det finns gott om förvaring i flertalet garderober. Vidare når ni vardagsrum och kök i öppen planlösning. Köket har modern standard och är stilrent med vit inredning i kombination med ek. Från vardagsrummet når ni den trevliga uteplatsen med förmiddagssol t o m ca 11:00 under högsommaren. Sovrummet är väl tilltaget med plats för dubbelsäng och en garderobsvägg som slukar mycket förvaring. Badrummet är fräscht och helkaklat med både tvättmaskin och torktumlare. Här bor du i en välskött förening och med närhet till allt vad Kungsholmen har att erbjuda med närservice, kommunikationer, restauranger och sist men inte minst badmöjligheter och grönska.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen / Hornsberg
Harry Martinsons Gata 12
Slutpris: 3 975 000 kr
Boarea: 55,5 kvm
Avgift: 2 893 kr/mån
Driftkostnad: 400 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 1 av 8 (Hiss finns)
Såld: 2017-07-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Harry Martinsons Gata