Heliosgatan 10b

Heliosgatan 10b

Slutpris

6 150 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Heliosgatan 10b


Slutpris
6 150 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Perfekt gavelläge!

Denna bostad är en perfekt trea i ett optimalt läge i Hammarby Sjöstad, en av Stockholms mest eftertraktade områden. Med noggrant utvalda kvalitativa material och en smart planlösning är detta hemmet som du har drömt om.

Lägenheten har stora fönster i gavelläge som ger ett generöst ljusinsläpp och skapar en luftig och ljus atmosfär. Här kan du njuta av naturligt dagsljus och en fin utsikt.

Det sobert utformade köket har en öppen planlösning mot matplatsen och vardagsrummet, vilket skapar en inbjudande och social atmosfär. Här finns gott om plats för matlagning och umgänge med familj och vänner.

En av höjdpunkterna i denna bostad är den härliga balkongen som ligger direkt intill vardagsrummet och är perfekt för att njuta av sommardagar eller för att koppla av med en bok och en kopp kaffe. Balkongen har en idealisk söderläge, vilket innebär sol från tidig morgon till sen eftermiddag.

Området i Hammarby Sjöstad erbjuder utmärkta kommunikationer, med närliggande kollektivtrafikförbindelser som gör det enkelt att ta sig till centrum och andra delar av staden. Här hittar du också ett brett utbud av restauranger, butiker och bekvämligheter för det moderna stadslivet.

För familjer är området idealiskt med skolor och dagis inom bekvämt räckhåll. Det är en levande och växande stadsdel med en perfekt balans mellan stadspuls och närheten till grönområden och vattnet.

Sammanfattningsvis är detta en unik möjlighet att bo i en trivsam och modernt utformad bostad i Hammarby Sjöstad. Med sina kvalitativa materialval, generösa ljusinsläpp och idealiska läge är detta hemmet som kommer att erbjuda dig en bekväm och avslappnad livsstil. Välkommen hem!


Boarea
78 kvm
Avgift
5 693 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
6 av 10 (Hiss finns)
Såld
2024-03-20

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Heliosgatan såldes av oss 2024-03-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Heliosgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.