Heliosgatan 16B, pl 8

Heliosgatan 16B, pl 8


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Heliosgatan 16B, pl 8Hammarby Sjöstad— Stockholm

2:a högst upp med terrass och balkong!

Ett härligt hem som erbjuder en unik fördel med en terrass och balkong i motsatta väderstreck! Från balkongen, som är direkt ansluten till vardagsrummet, kan du njuta av ett soligt söderläge med utsikt mot föreningens gröna innergård. Här finns även en markis som kan styras automatiskt eller manuellt för att anpassa skuggning efter dina önskemål. Terrassen , som är kopplad till sovrummet, erbjuder dig sol morgon och förmiddag i ett fritt och avskilt läge. Oavsett årstid kan du alltid uppskatta himlens skiftande färger och det generösa ljusflödet som fyller hemmet.

Bostaden präglas av ett insynsskyddad läge med fräsch och stilren interiör i nybyggda The Village Sthlm. Lägenheten är välplanerad och lättmöblerad med de sociala ytorna i fokus. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket och rymmer även en matplats för det större sällskapet. Köket har samtliga nödvändigheter som behövs och är sobert med neutrala, ljusa färger. Här finns även dubbla kyl/frys! Stort sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i både garderober och inredd klädkammare. Fullt utrustat, elegant badrum med detaljer i svart, grå klinker och vitt kakel. Här finns bland annat en kombinerad tvätt-/torkmaskin, handdukstork och golvvärme.

Nära till det mesta, med bland annat mysiga Lumaparken, Hammarby Sjö och ett stort restaurangutbud precis runt hörnet. Lägenheten ligger i nära anslutning till tvärbanan. Även den nya tunnelbanan kommer ha en uppgång i närområdet. Som en extra fördel ingår också ett källarförråd till bostaden. Välkommen till detta soliga och ljust upplysta hem, där du kommer att trivas året om.

Föreningen äger marken och är även kvalificerad för gröna bolån hos de flesta banker! Utbudet från föreningen innefattar bland annat direkt tillgång till garageplatser (med laddstolpar) utan kö, odlingslotter, gemensamma terrasser med föreningslokaler och milsvid utsikt!


Boarea
62 kvm
Avgift
3 990 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
8 av 8 (Hiss finns)
Såld
2023-11-01

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad

Denna lägenhet på Heliosgatan såldes av oss 2023-11-01. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Heliosgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad