Hjärnegatan 8

Hjärnegatan 8

Slutpris

9 700 000 kr


Stockholm

Hjärnegatan 8


Slutpris
9 700 000 kr

Stockholm

Magisk trea med terrass - högst upp i huset!

Högst upp i huset på attraktiv adress finns denna välplanerade och ljusa trea med vindskaraktär samt möblerbar terrass i soligt söderläge. Lägenheten renoverades 2019, åtgärderna som utfördes var följande;

- Nya golv i samtliga rum
- Nya ytskikt i samtliga rum
- Platsbyggda garderober och förvaring i master bedroom
- Ny hall med golvvärme
- Nytt kök inklusive vitvaror
- Nytt badrum inklusive tvättmaskin

Köket är utrustat med allt och lite till så som fullskalig kyl/frys, diskmaskin och vinkyl. Från köket nås bostadens magiska terrass där flertalet soltimmar kan avnjutas. I bostaden finns två rymliga sovrum som går i harmoniska toner. Badrummet är modernt utformat med mycket förvaring och tvättmaskin för att underlätta vardagen. Välkommen till en komplett bostad att flytta in och trivas i!

Brf Medicinträdgården är en äkta bostadsförening som äger och förvaltar fastigheten Skörden 26. Föreningen har en god och stabil ekonomi och upplåter 26 lägenheter med bostadsrätt samt 2 lokaler. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam och i försäkringen ingår ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens medlemmar. Juridisk person godkänns inte som medlem däremot accepteras delat ägande med en lägsta ägarandel på 10%.

Som medlem har du tillgång till tvättstuga, soprum, gym och bastu samt en innergård som är en trevlig samlingsplats som nyligen upprustades med en ny pergola och belysning. På innergården finns även lekplats för barn och föreningen inrymmer föräldrakooperativet Villa Gorilla som är en småskalig förskola, som kännetecknas av stor gemenskap.

Här bor du bland några av Stockholms vackraste hus med flertalet eftersökta adresser och mängder av populära restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Mäster Anders, Izakaya Lokal, Kitchen and Table, Agnes och Trattorian. Längs Norr Mälarstrand kan du njuta av utsikten mot Mälarens inlopp och Söders höjder. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Landstingsparken och Rålambshovsparken med smedsuddsbadet. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Ta en promenad förbi Stadshuset över stadshusbron och du är vid centralen på några minuter, annars är kommunikationerna mycket bra med tunnelbanans blå linje och flera busslinjer.


Boarea
83 kvm
Avgift
3 841 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-01-12

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Hjärnegatan såldes av oss 2023-01-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hjärnegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.