Högbergsgatan 68 A

Högbergsgatan 68 A


Södermalm / Mariatorget— Stockholm

Högbergsgatan 68 ASödermalm / Mariatorget— Stockholm

Sekelskifte - Högt i tak - Genomgående ljusinsläpp - Nyrenoverat badrum - Mariatorget

Välkommen till Högbergsgatan 68A, en fantastisk bostad som kännetecknas av en generös takhöjd på över 3 meter, flertalet originaldetaljer, och genomgående ljusinsläpp med fönster i två väderstreck. Här bor du dessutom på en av de bästa adresserna på Södermalm och i en stabil förening som precis genomfört sitt stambyte. I den här bostaden får du en fin kombination mellan de tidstypiska detaljerna och det renoverade som ger en vacker grund, redo att bli någons nästa drömhem. Planlösningen bjuder på stor charm, ger plats för både de gemensamma ytorna och ett lugnt sovrum samt fönster i två väderstreck vilket ger ett fint ljusinsläpp hela dagen.

Bostaden delar upp sig harmoniskt med hallen som mittpunkt. Kök och sovrum hittar du till höger, som ligger i lugnt gårdsläge med ett stort fönsterparti. Till vänster från hallen kommer ni in i det stora vardagsrummet. Rummet bjuder på två stora fönsterpartier och gott om yta vilket tillsammans med den generösa takhöjden om 3,3 meter skapar ett rum med stor rymd. Förvaringen är optimalt inbyggd i vardagsrummet med platsbyggda garderober som passar bra ihop med attributen från byggåret. Ytterligare förvaring finns på ett loft i hallen som ger gott om extra utrymme. Avslutningsvis hittar du badrummet i anslutning till hallen, som är helt nyrenoverat från stambytet. Här är det väl utvalda materialval från golv till tak, vilket ger en lyxig känsla.

En riktigt trevlig bostad som måste upplevas!

Här på Högbergsgatan 68A bor du på en populär adress vid hörnet Högbergsgatan/Timmermansgatan. Mitt på Söder med parker och grönområden inpå knuten nära den mysiga stadsmiljön runt Mariatorget, och ett något högre tempo längs med Götgatsbacken. Runt hörnet väntar Swedenborgsgatan, sommartid full av liv och delvis bilfri när uteserveringarna tillåts breda ut sig på gatan. Vill du mot förmodan lämna Söder för en stund finns flertalet stadsbussar, tunnelbanan och pendeltåget några få minuter bort. Här bor du på ett av de bästa adresserna på Södermalm, i ett trevligt område med nära till allt!


Boarea
38 kvm
Avgift
2 267 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-13

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Högbergsgatan såldes av oss 2024-03-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Högbergsgatan.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.