Hökens Gata 8, 2,5 tr / Södermalm / Stockholm

Sekelskiftes 2:a med bevarade originaldetaljer vid Mosebacke! Möjlig 3:a.

Slutpris
6 900 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
3 648 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
2,5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-05-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hökens Gata såldes av oss 2019-05-03. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hökens Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna smakfulla sekelskiftes 2:a med bästa läge på Mosebacke, möjlig 3:a! Här finner ni bevarade originaldetaljer som två kakelugnar, stuckaturer, spegeldörrar, trägolv och generös takhöjd från byggåret 1904. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med gott om plats för förvaring samt möblemang. Trevligt kök som går i vita toner. Vardagsrum med vacker fungerande kakelugn och gott om plats för möblemang. Vidare finns ett väl tilltaget sovrum med kakelugn. Helkaklat badrum med badkar.

Här bor ni på ett eftertraktat läge i historiska kvarter med Götgatans mångsidiga shopping och intensiva folkliv ett stenkast bort. Bra kommunikationer med tunnelbanan Slussen och bussar som tar dig till stadens alla hörn.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration