Holländargatan 9A, 6tr / Stockholm / Norrmalm / Stockholm

Balkong med utsikt över takåsarna och fungerande öppen spis! Möjlig trea.

Slutpris
6 100 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
3 928 kr/mån
Rum
2,5 rum
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-06-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Holländargatan såldes av oss 2017-06-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Holländargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stockholm / Norrmalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med öppen spis och stor balkong med underbar utsikt över takåsarna! Här får du möjlighet att sätta din egen prägel. Lägenheten disponeras genom en välkomnande entré med plats för avhägning av ytterkläder. Entrén leder dig vidare till kök samt vardagsrummet. Kök med serveringsskåp i original samt matrum där du kan njuta av utsikten. Väl tilltaget vardagsrum med fungerande öppen spis samt utgång till balkong med förmiddagssol. Rofyllt sovrum utan insyn och i anslutning finns en klädkammare. Huset har två entréer varav en från Holländargatan 9A och den andra från Drottninggatan 88F som nås genom den fina parken som delas med Centralbadet. Föreningen har en gemensam takterass med härligt sydvästläge! Här bor du mitt i City bland caféer, affärer, Åhlens City samt Hötorget med trevliga Haymarket Hotel. Direkt närhet till tunnelbana och innerstadsbussar vilket gör detta boende både bekvämt och centralt. Ett område att trivas i för den som vill njuta av det bästa innerstaden erbjuder med en unik kvarterskänsla.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration