Sök Meny
Såld

Stockholm - Stockholm / Norrmalm / Holländargatan 9A, 6tr

Balkong med utsikt över takåsarna och fungerande öppen spis! Möjlig trea.

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med öppen spis och stor balkong med underbar utsikt över takåsarna! Här får du möjlighet att sätta din egen prägel. Lägenheten disponeras genom en välkomnande entré med plats för avhägning av ytterkläder. Entrén leder dig vidare till kök samt vardagsrummet. Kök med serveringsskåp i original samt matrum där du kan njuta av utsikten. Väl tilltaget vardagsrum med fungerande öppen spis samt utgång till balkong med förmiddagssol. Rofyllt sovrum utan insyn och i anslutning finns en klädkammare. Huset har två entréer varav en från Holländargatan 9A och den andra från Drottninggatan 88F som nås genom den fina parken som delas med Centralbadet. Föreningen har en gemensam takterass med härligt sydvästläge! Här bor du mitt i City bland caféer, affärer, Åhlens City samt Hötorget med trevliga Haymarket Hotel. Direkt närhet till tunnelbana och innerstadsbussar vilket gör detta boende både bekvämt och centralt. Ett område att trivas i för den som vill njuta av det bästa innerstaden erbjuder med en unik kvarterskänsla.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Stockholm / Norrmalm
Holländargatan 9A, 6tr
Slutpris: 6 100 000 kr
Boarea: 70 kvm
Avgift: 3 928 kr/mån
Driftkostnad: 800 kr/mån
Rum: 2,5 rum
Våning: 6 av 7 (Hiss finns)
Såld: 2017-06-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Holländargatan