Industrigatan 2, 6tr

Industrigatan 2, 6tr

Slutpris

9 300 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Industrigatan 2, 6tr


Slutpris
9 300 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Exklusiv och välplanerad fyra med högt läge och balkong i söderläge.

Med toppläge på Industrigatan saluförs nu denna exklusiva fyra om 99 kvm med högt läge och balkong i söderläge. Lägenheten karaktäriseras av genomtänkta detaljer såsom fina vitpigmenterade askgolv, lyxigt specialdesignat kök från Kvänum samt generösa fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljus till lägenheten. Smart och social planlösning mellan vardagsrum och kök skapar skön känsla för umgänge. Från vardagsrummet nås den trevliga balkongen med himlen ovan. Tre generösa sovrum varav ett har anslutande badrum, en suite. En lägenhet med alla rätt!

Här bor ni på bästa adress med närhet till allt en familj kan önska - grönområden och parker, skolor och förskolor, restauranger, caféer, gym, och goda kommunikationer med både buss och tunnelbana. I området är det en trivsam atmosfär och utanför porten tar ni er snabbt ner till Karlbergskanalen med dess trevliga promenadstråk.


Boarea
99 kvm
Avgift
5 406 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-04-09

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Industrigatan såldes av oss 2019-04-09. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Industrigatan.

Boka värdering

Jakob Jakobsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.