Industrigatan 12

Industrigatan 12

Slutpris

3 550 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Industrigatan 12


Slutpris
3 550 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Renoveringschans - skuldfri förening - gemensam takterrass - möjlig 2:a

Varmt välkomna till denna lägenhet där du får chansen att sätta din egen prägel och möjlighet att renovera fram din drömbostad. Lägenheten har otrolig utsikt över vattnet i helt insynsskyddat läge. Fastigheten är byggd i suterräng och lägenhetens ingång är belägen 1 tr upp i trapphuset men samtliga fönster får högt och fritt läge mot Karlbergskanalen. Möjlig att omdisponera till en 2:a.

Det finns mycket charm i lägenheten med bevarade originaldetaljer från byggnadsåret, såsom fiskbensparketten, vackra fönster och högt i tak.

Föreningen är i dag skuldfri och har stora tillgångar och flera hyresrätter kvar i föreningens ägo. På fastighetens hela tak finns en gemensam takterrass med många sittgrupper, solstolar, grill och planteringar. Mycket god ekonomi vilket avspeglas i den låga avgiften som sänktes 2023.

Mycket attraktivt läge i trevliga kvarter. Fridhemsplan ligger alldeles i närheten med utmärkta kommunikationer bl.a. buss 1, 3 och 4 samt tunnelbanans blå och gröna linje. Nära även till flertalet restauranger och cafeér. Vid Fridhemsplan finns utbud av all tänkbar service. Åhléns, Västermalmsgallerian och flera småbutiker för shopping.

Utanför porten finns mysigt promenad-/ joggingstråk längs vattnet som tar dig runt hela Kungsholmen.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
34 kvm
Avgift
1 051 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-04-23

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Industrigatan såldes av oss 2024-04-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Industrigatan.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.