Ingemarsgatan 2

Ingemarsgatan 2


Vasastan— Stockholm

Ingemarsgatan 2



Vasastan— Stockholm

Härlig 2:a med yteffektiva kvadratmeter om 54 kvm

Härlig 2:a med yteffektiva kvadratmeter om 54 kvm. I ett högt och insynsskyddat läge med utsikt mot Rudammsberget. Välutrustad bostad med nyrenoverade ytskikt, och ett generöst ljusinsläpp. Denna fantastiska 2a är belägen i förening med mycket god ekonomi som nyligen sänkt avgifterna 15%. Läget är fantastiskt med både närhet till Sibiriens fantastiska restaurangutbud där ni b.la finner Michelin restaurangen Agrikultur på Roslagsgatan och närhet till grönska, bad och motionsspår i form av både Hagaparken samt Vanadislunden. Saknar ni något till matlagningen har ni ICA nära rakt över gatan som har öppet till 23:00.

Fönstret i köket gör att det upplevs som ljust och öppet, bra arbetsytor samt att lägenheten har tvättmaskin. Smakfullt badrum som är helkaklat och har helväggsspegel. även tillagt ett badkar. Rofyllt sovrum även det i ett insynsskyddat läge där det finns plats för både dubbelsäng samt arbetshörna. I anslutning till hallen har ni en stor klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. Här har ni en förening med 2 lokaler som inbringar goda intäkter samt tillgång till garage och en väldigt mysig innergård.


Boarea
54 kvm
Avgift
2 387 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2021-02-26

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Ingemarsgatan såldes av oss 2021-02-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Ingemarsgatan.

Boka värdering

Kais Ghedamsi

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, franska ...+2

Lisa Almgren

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.