Ingemarsgatan 3 B

Ingemarsgatan 3 B

Slutpris

3 650 000 kr


Vasastan— Stockholm

Ingemarsgatan 3 B


Slutpris
3 650 000 kr

Vasastan— Stockholm

Fantastisk etta med balkong mot lugn gård, bevarade originaldetaljer och möjlig tvåa

Varmt välkommen till en fantastisk etta, möjlig tvåa, med balkong in mot den lugna gården! Ingemarsgatan 3 B ligger i ett av Vasastans absolut mest populära områden, precis intill pulsen samtidigt som i ett lugnt läge. Med nära till både mysiga kvarter, exemplariska kommunikationer samt uteställen och caféer så som pizza på Meno Male och Savoj, frukost och fika på Mahalo och middag på en kvartersfavorit med runt hörnet känsla - Lennart och Bror. Här kan du leva ditt bästa stadsliv, samtidigt som du har nära till utsikten från Vanadislunden, promenader i Hagaparken och vacker natur runt Brunnsviken. En riktig superkombo!

Direkt när du kliver in i lägenheten möts du av en ombonad känsla med högt i tak (närmare 3 m) och vackert ljusinsläpp. De bevarade dörrarna i original med charmiga speglingar och vackra lister ger härlig karaktär. In till vänster öppnar köket upp sig med fönster ut mot gården och ett varsamt bevarat kök med massiva luckor. Beslag och detaljer så som den inbyggda skärbrädan i trä samt fönsterbänk i marmor bidrar ytterligare till den trevliga känslan. Gott om förvaring finns i skåp och bra arbetsytor på den slittåliga bänkskivan i rostfritt. Här finns plats för flera matgäster och härligt mingel!

Ta dig vidare via den charmiga originalparketten in till bostadens fantastiskt trevliga vardagsrum. Golvet i fiskbensmönster ljusas upp av solstrålarna som kommer in via de höga balkongdörrarna. Här finns utrymme för både soffgrupp och säng, samt förvaring i höga garderober. Rummets form och storlek gör det enkelt att möblera på det sätt som passar dig. Fyll rummet med vänner eller kom hem till lugnet i detta gårdsläge och slappa i soffan efter en jobbdag. Ta sedan lördagsmorgonen på balkongen i förmiddagssol med en kaffe och bra bok. Balkongen är stor och blir ett extra rum till bostaden. Här kan du njuta av många sommarmånader, odla örter och tomater, eller varför inte inreda med solstol? Ljuvlig plats!

Bostadens badrum är uppdelade i två. Båda rummen går i stilrena färger med charmigt klinker och vitt kakel. I den ena delen hittas dusch och handfat samt förvaring i väggskåp. I den andra delen hittas toaletten i vitt porslin.

Denna bostad är otroligt charmig och trevlig precis så som den är idag, men för dig som gillar möjligheten med förädlingspotential, finns förslag på ombyggnation till 2 rok samt en omflyttning av befintliga badrum. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!


Boarea
32 kvm
Avgift
2 045 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2,5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-04-24

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Ingemarsgatan såldes av oss 2024-04-24. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Ingemarsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.