Ivan Oljelunds Gränd 3, våning 2

Ivan Oljelunds Gränd 3, våning 2

Slutpris

8 000 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Ivan Oljelunds Gränd 3, våning 2


Slutpris
8 000 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Välplanerad med tre sovrum - Fint renoverat kök och badrum

Välkomna till en välplanerad och yteffektiv 4:a med stilrena materialval och balkong. Direkt när man kommer in i lägenheten möts man av det stora luftiga köket med balkong mot innergården i västläge. Köket är stilrent renoverat med bänkskivor i carraramarmor och sidengrå skåp- och lådfronter. Full maskinell utrustning med induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin och dubbla kyl/frysar. Det finns plats för en stor matgrupp. Vardagsrummet ligger i fil med köket och rymmer större soffa och övriga möbler. Från hallen nås det fint renoverade badrummet med duschhörna och tvättmaskin med kombinerad torktumlare. De tre sovrummen ligger i fil och har samtliga fransk balkong. Master bedroom är luftigt med en hel garderobsvägg och gott om plats för hemmakontor. De övriga två rummen passar utmärkt som sovrum, gästrum eller arbetsrum. Hela lägenheten har fina materialval med ljusa väggar och parkettgolv.
Föreningens fina gård är som en villatomt med vacker fontän, stora gröna ytor, lekplats för barnen samt flertalet sittgrupper. Föreningen har garage med 42 platser som det i dagsläget är kö till. Två gemensamma tvättstugor. Välskötta fastigheter utan stora renoveringar inplanerade.


Boarea
87 kvm
Avgift
4 540 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-04-01

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Ivan Oljelunds Gränd såldes av oss 2021-04-01. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Ivan Oljelunds Gränd.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.