John Bergs Plan 7, 1.5 tr

John Bergs Plan 7, 1.5 tr

Slutpris

3 850 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

John Bergs Plan 7, 1.5 tr


Slutpris
3 850 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Unik mini-trea - Balkong med vidsträckt utsikt över takåsar - Topprenoverad med grym förvaring

Underbart och ett alldeles unikt boende som absolut måste upplevas på plats. Lägenheten är en helt fantastisk mini-trea som bjuder på en stor balkong med vidsträckt utsikt, två bra sovrum samt vardagsrum och kök som delar på en social sällskapsyta. Här finner du 38 ytterst väldisponerade kvadratmeter som renoverats till toppskick med känsla för detaljer samt grym förvaring och tilltänkta lösningar i samtliga rum. Lägenhetens större sovrum möbleras idag med 160 cm säng och det mindre sovrummet passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. I såväl hallen samt i de båda sovrummen finner du generösa garderobsväggar som når full takhöjd och ger plats åt det mesta. I vardagsrum/kök finns utrymme för sällskapsdel samt middagsbord och härifrån når du även lägenhetens härliga balkong som levererar en enastående utsikt över Stockholms takåsar. Badrummet är inrett i sobra materialval och är utrustat med badkar. Kom på visning av denna fantastiska lägenhet då den är något utöver det vanliga!

John bergs plan är en charmigt lugn gata nära Stockholms puls där det finns det gott om parkeringsplatser, vilket tillhör ovanligheterna i Stockholm. Med en kort promenad på cirka 3 minuter finner du Fridhemsplans närmaste tunnelbanenedgång. Vid Fridhemsplan finns all service och butiker som tex Västermalmsgallerian, Åhléns, flertalet caféer, restauranger, gym och mycket mer. Där finns också oslagbara kommunikationer med tunnelbanans blå- och gröna linje. Det är en en kort promenad ner till Kungsholms Strand och Norr Mälarstrand med vackra promenad- och löparstråk som fortsätter längs med vattnet runt hela Kungsholmen.


Boarea
38 kvm
Avgift
2 898 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1,5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-03-16

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på John Bergs Plan såldes av oss 2023-03-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på John Bergs Plan.

Boka värdering

Nina Larsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.