John Bergs Plan 8, 1 tr

John Bergs Plan 8, 1 tr


Kungsholmen / Fridhemsplan— Stockholm

John Bergs Plan 8, 1 trKungsholmen / Fridhemsplan— Stockholm

Magisk utsikt över Stockholms takåsar- Möjlighet till alternativ planlösning - Balkong i öst

Underbart boende som bjuder på en enastående utsikt över grönska och takåsar med balkong i öst och insynsskyddat läge. På John Bergs Plan bor du på Kungsholmens högsta punkt precis invid Fridhemsplan med panoramavy över Stockholms takåsar. Ifrån lägenheten kan du följa alla årstiders magi med rosa sommarhimlar, snö på hustaken samt alla stadsljusen under höst- och vintermånaderna. Lägenheten presenterar väldisponerade kvadratmeter med generös takhöjd, vacker bevarad fiskbensparkett samt möjlighet till alternativa planlösningar. Vardagsrummet ger plats för sällskapsdel samt större middagsbord eller om du föredrar sällskapsdel samt säng. Det är även härifrån du når lägenhetens balkong som blir ett extrarum under sommarmånaderna. Köket ger dig mycket bra förvaring som döljer sig bakom vit skåpinredning och intill ligger ett rymligt matrum. Matrummet ger plats för middagsbord alternativt om du föredrar att möblera rummet med en säng. I hallen samt i vardagsrummet finner du inbyggda garderober för förvaring och i hallen finns även en väggnisch som ger plats för ytterkläder och skor. Badrummet är renoverades i samband med stambytet 2020 och är inrett med sobra materialval och takdusch med vikväggar i glas. Lägenheten är nyligen ommålad samt har fått ny linoleummatta i hall, kök och matrum.

På John Bergs Plan 8 flyttar du in i en ytterst välskött förening. Föreningen sålde under 2021 en av sina hyresrätter och har ytterligare fyra hyresrätter kvar som ligger som dolda tillgångar. Utöver det finns det gott om parkering på gatan vilket tillhör ovanligheterna i Stockholm. På baksidan har föreningen en välskött gård, där det på sommaren finns odlingsmöjligheter stort matbord och grill. Här kan en middag eller fest avnjutas till en storslagen utsikt över Stockholms takåsar. John bergs plan är en charmigt lugn gata nära Stockholms puls. Med en kort promenad på cirka 3 minuter finner du Fridhemsplans närmaste tunnelbanenedgång. Vid Fridhemsplan finns all service och butiker som tex Västermalmsgallerian, Åhléns, flertalet caféer, restauranger, gym och mycket mer. Där finns också oslagbara kommunikationer med tunnelbanans blå- och gröna linje. Det är en en kort promenad ner till Kungsholms Strand och Norr Mälarstrand med vackra promenad- och löparstråk som fortsätter längs med vattnet runt hela Kungsholmen.


Boarea
35 kvm
Avgift
3 027 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-11-27

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på John Bergs Plan såldes av oss 2023-11-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på John Bergs Plan.

Boka värdering
Nina Larsson
Ansvarig mäklare
Talar även English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad