Sök Meny
Såld

Stockholm - Vasastan/Norrmalm / Kammakargatan 41

Cityläge med öppen planlösning mot lugn innergård!

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med cityläge! Den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en social och trevlig känsla. Stora fönster med djupa fönsternischer ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten har egen ingång från föreningens trevliga innergård. Rymlig hall med plats för avhägning. Vidare finner du ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och ingång till klädkammare. Helkaklat badrum.
Här bor du med allt vad Stockholm har att erbjuda utanför dörren, caféer, affärer och restauranger. Direkt närhet till tunnelbana och innerstadsbussar vilket gör detta boende både bekvämt och centralt. Ett område att trivas i för den som vill njuta av det bästa innerstaden erbjuder med en unik kvarterskänsla.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Vasastan/Norrmalm
Kammakargatan 41
Slutpris: 4 180 000 kr
Boarea: 56 kvm
Avgift: 1 298 kr/mån
Driftkostnad: 300 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Såld: 2017-08-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Kammakargatan