Fleminggatan 30

Fleminggatan 30

Slutpris

4 460 000 kr


Kungholmen— Stockholm

Fleminggatan 30


Slutpris
4 460 000 kr

Kungholmen— Stockholm

Skuldfri förening - Stilsäkert - Supercentralt läge

Underbart boende i renoverat skick, högt upp i huset där planlösningen består av ett härligt vardagsrum, stort sovrum, fullutrustat kök och ett fint badrum. Lägenheten har renoverats med stilsäker blick och har kvar bevarade originalgolv, spröjsade fönster samt generös takhöjd. Köket består av skåpinredning i vitt och fullt utrustad maskinpark. I direkt anslutning till köket ligger vardagsrummet som bjuder på luftiga ytor med utrymme för generös sällskapsdel och ett större middagsbord.
Lägenhetens sovrum har en walk-in-closet och ytterligare garderober för förvaring. Fräscht badrum med vitkaklade väggar och svart klinker.

Till lägenheten hör ett stort förråd. Balkong på varje halvplan och en ljuvlig lummig gemensam innergård med utemöbler, pergola och grill.

På Fleminggatan 30 flyttar du in i en skuldfri förening och läget passar perfekt för dig som vill ha nära till city och kommunikationer. Med Fridhemsplan precis runt knuten finns allt du kan tänkas behöva med service, Kungsholmens bästa och billigaste matbutiker samt Västermalmsgallerian med shopping. Det finns en stor mångfald av trevliga fik och välbesökta restauranger i närområdet. Du har även ett kort gångavstånd till Centralstationen samt Kungsgatan. För dig som föredrar ett aktivt liv finns flertalet gym samt Kronobergsparken och vackra promenadstråk som du når med någon minuts promenad. Såväl grönskande Kronobergsparken och Grubbensparken ligger strax intill fastigheten. Runt om Kungsholmen finns ca 1 mil vackra löparspår och på vägen passerar du grönskande Rålambshovsparken samt strandpromenaden i Hornsberg. I Hornsberg finns välbesökta restauranger och flertalet lockande badbryggor.
Kommunikationerna utanför Fleminggatan 30 är oslagbara med en mängd bussar samt tunnelbanans blå samt gröna linje som ligger 2 minuter bort.


Boarea
45 kvm
Avgift
1 746 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-05-17

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Fleminggatan såldes av oss 2024-05-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fleminggatan.

Boka värdering

Hanna Thor

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.