Karlavägen 6, 4tr

Karlavägen 6, 4tr

Slutpris

6 050 000 kr


Östermalm/Vasastan— Stockholm

Karlavägen 6, 4tr


Slutpris
6 050 000 kr

Östermalm/Vasastan— Stockholm

Vacker och högt belägen 2:a med solig balkong i centralt och attraktivt läge!

Välkommen till Östermalm och denna vackra och högt belägna lägenhet i bra skick. En optimalt planerad tvåa med solig balkong i bästa sydväst läge, sociala ytor, härlig rymd och vackert ljusinsläpp. Det finns garage i huset för endast 1400 /mån (f n kö) Här saknas inget! 

Här välkomnas du direkt av ett socialt och hemtrevligt vardagsrum med tapetserade väggar i harmonisk grön färg och vackert parkettgolv. Lägenhetens kök är rymligt och stilrent och har generösa arbetsytor, plats för matbord, stolar och vitt kakel och harmoniska färger. Badrummet är funktionellt och välplanerat och erbjuder toalett, dusch med duschvägg, förvaringsskåp, tvättmaskin samt handfat och handdukstork. När solen tittar fram kan du öppna dörren till balkongen som har eftermiddagssol, härlig kvällssol och plats för ett mindre bord och stolar.

Brf Träskfloden 15 är en trevlig och välskött förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och goda hyresintäkter som bland annat tillhandahåller tvättstuga, bastu, cykelrum, garage och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften om 1793 kronor ingår värme och vatten.

I hjärtat av Östermalm bor du mycket centralt och attraktivt med närhet till bland annat caféer, restauranger och bra kommunikationer. Ellen Keys Park ligger runt hörnet för avkoppling, Odenplan och området runt Sibirien med restauranger och kaféer en kortare promenad bort. Stureplan för Stockholms uteliv,shopping och restauranger och Hagaparken med motionsspår och träningsmöjligheter når du enkelt via en promenad, på cykel eller kollektivtrafik. Söker du efter ett kvalitativt boende med ett centralt läge och nära till allt så har du hamnat rätt!

Ses på visningen!


Boarea
57 kvm
Avgift
1 793 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-01-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.