Fridhemsgatan 70

Fridhemsgatan 70

Slutpris

6 350 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Fridhemsgatan 70


Slutpris
6 350 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Sekelskifte med 3,25 m i takhöjd- Egen uteplats mot innergård med utekök

Underbart och ett alldeles unikt sekelskiftesboende med egen entré och cirka 3,2 meter i takhöjd. Här presenteras sällskapsytor med en enastående rymd och två stora panoramafönster som bidrar med ett fantastiskt ljusinsläpp. En framtagen tegelvägg ger lägenheten extra karaktär och de ljusa öppna ytorna bjuder på sociala kvadratmeter för middagar och fest. I motsatt väderstreck ligger de båda sovrummen som har ett lugnt läge mot föreningens gemensamma innergård. Här har du utgång till din alldeles egna uteplats och direkt access till innergården som är utrustad med utekök. Uteplatsen ger dig ett extrarum under sommarhalvåret där du kan plantera din örtagård samt möblera med en loungedel och ett litet matbord. Master bedroom ger plats för såväl dubbelsäng och hemmakontor samt att du finner fantastisk förvaring som löper längs med ena väggen. Härifrån når du även lägenhetens badrum som är utrustat med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Toaletten når du separat via hallen i nära anslutning till båda sovrummen. Även lägenhetens andra sovrum är rymligt och passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Den här lägenheten måste absolut upplevas på plats!

På Fridhemsgatan 70 flyttar du in i en ytterst välskött förening med god ekonomi och en låg skuldsättningsgrad på 3.588 kr/kvm. Här bor du med ett lugnt och centralt läge med närhet till allt. En minut bort ligger Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med sitt stora utbud av butiker, restauranger och shopping. I samma kvarter ligger även flertalet matvaruaffärer samt gym som Puls &Träning, SATS samt Friskis och Svettis. Invid Fridhemsplan finner du mycket goda kommunikationer som dessutom är Stockholms näst största knutpunkt för kollektivtrafik med blå och grön T-banelinje Fridhemsplan samt bl.a. buss nr 1, 3, 4 och 77. Går du cirka 5 minuter på Sankt Eriksgatan ned över bron så finns Birkastans och Rörstrandsgatans alla caféer och restauranger som sommartid blir en gågata med uteserveringar. Strax runt hörnet ligger även badbryggor för ett morgondopp eller om du vill hyra paddelboard för att ta en tur längs med kanalen. Här finns även favoriter som den brasilianska Boteco Da Silvania och glassbutiken Fryst. Lummiga löpar- och promenadstråk tar dig längs med vattnet och ca. 1 mil runt Kungsholmen och ligger strax utanför dörren. Här når du snabbt restaurangtäta strandpromenaden längs med Hornsberg Strand där vattnet kantras av flertalet badbryggor.


Boarea
68 kvm
Avgift
6 493 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-05-02

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Fridhemsgatan såldes av oss 2024-05-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fridhemsgatan.

Boka värdering

Nina Larsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.