Karlbergsvägen 29a, 3 tr / Vasastan / Stockholm

Sekelskiftesbostad med låg avgift och populära attribut!

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea
31 kvm
Avgift
1 189 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2020-09-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlbergsvägen såldes av oss 2020-09-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Karlbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna ljusa sekelskiftesbostad med låg avgift och en mängd eftertraktade attribut!

Här bor ni omgivna av ljus med genomgående vitmålade väggar och ljust laserade golv. Några av bostadens populära attribut är den generösa takhöjden, originaldetaljer som spanjoletter och speglade nischer, takrosett samt öppen planlösning. Bostaden går att bygga om till en 2rok vid behov. Hallen är välkomnande med avhängning rakt fram till höger om entrén samt gott om förvaring via två platsbyggda garderober till vänster om entrén. Allrummet är socialt planerat och erbjuder ett stort utrymme avsett för soffgrupp, mediamöbel och annan trivselmöblemang. I rummets andra del finns en alkov för att skilja av dubbelsängen från resten av rummet bakom en avdelad vägg. Den öppna planlösningen till köket gör det möjligt för ett större sällskap att vistas i bostaden utan att det känns trångt. Här är det fullutrustat med utrustning från Gorenje, bra förvaring och arbetsyta. Badrummet är fräscht och helkaklat i sjösten. Ett vindsförråd hör till lägenheten.

Brf Rosen 12 är en äkta förening och äger sedan 1920 fastigheten med samma namn med mark. Huset byggdes 1898 och föreningen bildades 1999. Idag upplåter föreningen 47st bostadsrätter och 3st hyresrättslokaler. De har även kvar vinden som en dold tillgång till föreningen. Årsavgifterna i föreningen är låga, enligt årsredovisningen från 2019 endast 389kr/kvm i snitt. Belåningen är också låg, endast 2160kr/kvm enligt samma årsredovisning. Föreningens köksstammar byttes 1981 och stambyte i badrum skedde 1999, så det är väldigt långt kvar tills nästa byte. Föreningen har en gemensam takterrass som föreningens medlemmar kan nyttja. De har även en tvättstuga, cykelställ samt cykelförråd.

Bostaden befinner sig med närhet till allt. Restaurang- och cafeeutbudet i området är rikligt och du når enkelt Birkastans stora utbud på Rörstrandsgatan, men även mysiga Oljebaren, STHLM TAPAS och Esa Sushi på samma gata! Matbutiker, service utbud, diverse shopping och gymanläggningar är alltid nära till hands. Värt att nämna är den trendiga matbutiken Cajsa Warg. En kort promenad från bostaden finner du Vasaparken och Hagaparken. Här har ni goda kommunikationer med tunnelbana (Odenplan och Sankt Eriksplan) och bussar (bl.a 4:an, 3:an och 77:an) runt hörnet. En kort bit bort finner ni Odenplan med både tunnelbanelinjer, pendeltåg och bussar. Gula linjen kommer även ansluta längre fram. Till T-centralen tar du dig på 3 minuter kommunalt.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.