Karlbergsvägen 29a, 3 tr

Karlbergsvägen 29a, 3 tr

Slutpris

3 700 000 kr


Vasastan— Stockholm

Karlbergsvägen 29a, 3 tr


Slutpris
3 700 000 kr

Vasastan— Stockholm

Sekelskiftesbostad med låg avgift och populära attribut!

Varmt välkomna till denna ljusa sekelskiftesbostad med låg avgift och en mängd eftertraktade attribut!

Här bor ni omgivna av ljus med genomgående vitmålade väggar och ljust laserade golv. Några av bostadens populära attribut är den generösa takhöjden, originaldetaljer som spanjoletter och speglade nischer, takrosett samt öppen planlösning. Bostaden går att bygga om till en 2rok vid behov. Hallen är välkomnande med avhängning rakt fram till höger om entrén samt gott om förvaring via två platsbyggda garderober till vänster om entrén. Allrummet är socialt planerat och erbjuder ett stort utrymme avsett för soffgrupp, mediamöbel och annan trivselmöblemang. I rummets andra del finns en alkov för att skilja av dubbelsängen från resten av rummet bakom en avdelad vägg. Den öppna planlösningen till köket gör det möjligt för ett större sällskap att vistas i bostaden utan att det känns trångt. Här är det fullutrustat med utrustning från Gorenje, bra förvaring och arbetsyta. Badrummet är fräscht och helkaklat i sjösten. Ett vindsförråd hör till lägenheten.

Brf Rosen 12 är en äkta förening och äger sedan 1920 fastigheten med samma namn med mark. Huset byggdes 1898 och föreningen bildades 1999. Idag upplåter föreningen 47st bostadsrätter och 3st hyresrättslokaler. De har även kvar vinden som en dold tillgång till föreningen. Årsavgifterna i föreningen är låga, enligt årsredovisningen från 2019 endast 389kr/kvm i snitt. Belåningen är också låg, endast 2160kr/kvm enligt samma årsredovisning. Föreningens köksstammar byttes 1981 och stambyte i badrum skedde 1999, så det är väldigt långt kvar tills nästa byte. Föreningen har en gemensam takterrass som föreningens medlemmar kan nyttja. De har även en tvättstuga, cykelställ samt cykelförråd.

Bostaden befinner sig med närhet till allt. Restaurang- och cafeeutbudet i området är rikligt och du når enkelt Birkastans stora utbud på Rörstrandsgatan, men även mysiga Oljebaren, STHLM TAPAS och Esa Sushi på samma gata! Matbutiker, service utbud, diverse shopping och gymanläggningar är alltid nära till hands. Värt att nämna är den trendiga matbutiken Cajsa Warg. En kort promenad från bostaden finner du Vasaparken och Hagaparken. Här har ni goda kommunikationer med tunnelbana (Odenplan och Sankt Eriksplan) och bussar (bl.a 4:an, 3:an och 77:an) runt hörnet. En kort bit bort finner ni Odenplan med både tunnelbanelinjer, pendeltåg och bussar. Gula linjen kommer även ansluta längre fram. Till T-centralen tar du dig på 3 minuter kommunalt.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
31 kvm
Avgift
1 189 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2020-09-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.