Karlsviksgatan 7, 2 tr

Karlsviksgatan 7, 2 tr

Slutpris

3 600 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Karlsviksgatan 7, 2 tr


Slutpris
3 600 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Ljus, välplanerad 2:a på lugn tvärgata!

Visning 14/6 inställd.


Trivsam, stilren 2:a med vackra detaljer som vitlaserad fiskbensmönstrad ekparkett och stora fönster med spröjs. Rofyllt, mysigt sovrum med mycket god förvaring och plats för stor säng. Rustika dubbeldörrar skiljer av vardagsrum från sovrum. Generöst vardagsrum med plats för soffgrupp, mediamöbel, matbord och annan önskvärd trivselinredning. Ljusa väggar och trägolv är genomgående för hela bostaden. Fräscht kök med mycket god förvaring bakom vita släta luckor. Inbyggd micro, diskmaskin och espressomaskin. i kök. Fräscht badrum med kakel och klinkers. Välkomnade hall med platsbyggd skrivbordshörna. Flexibelt tillträde!

Karlsviksgatan ligger med ett perfekt läge på Nedre Kungsholmen, med direkt närhet till Norr Mälarstrand, gröna Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet. Under sommarmånaderna öppnar populära Boulebar och längs med Norr Mälarstrand ligger Mälarpaviljongen samt Orangeriet. Även Fridhemsplan ligger endast en kort promenad bort, här erbjuds ett stort utbud av butiker, restauranger och bra kommunikationer.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
46 kvm
Avgift
2 484 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-06-15

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Karlsviksgatan såldes av oss 2020-06-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Karlsviksgatan.

Boka värdering

Hampus Schöllin

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.