Klippgatan 14 G

Klippgatan 14 G

Slutpris

4 300 000 kr


Södermalm / SoFo— Stockholm

Klippgatan 14 G


Slutpris
4 300 000 kr

Södermalm / SoFo— Stockholm

Välplanerad 20-tals tvåa - Högt upp i huset mot lummig innergård - Stabil förening med låg belåning

Varmt välkomna till Klippgatan 14 G, beläget strax ovanför Nytorget mittemellan Åsögatan och Bondegatan. Här bor ni i ett populärt område omringat av parker, populära restauranger och caféer. Ett lugnt och grönskande kvarter med pulsen runt hörnet. Föreningen består av charmiga 20-talshus i 3-4 våningar som omfamnar den lummiga innergården.

Näst högst upp i huset, hittar ni denna charmiga bostad som bjuder på välplanerade kvadratmeter, många originaldetaljer och ett stort ljusinsläpp. Här har ni många fina attribut som speglar byggåret, såsom generös takhöjd, djupa fönsternischer, spanjoletter, speglade dörrar och vackra trägolv som löper genom bostaden. Från lägenhetens fönster blickar man ut över föreningens fina innergård, vilket både ger ett lugn och en känsla av att bo vid en park. Här kan du även spana om det finns lediga utemöbler på gården och se Sofia kyrka sticka upp bakom takåsarna.

Bostaden bjuder på trevlig planlösning med rymliga rum som skapar plats för umgänge och gemenskap. Här välkomnas ni in genom hallen som skapar en naturlig plats för ytterkläderna, som leder er vidare in till den inre hallen. Här passar det perfekt att möblera med extra förvaringsmöbler eller som kontorshörna för den som arbetar eller studerar hemifrån. Rakt fram från hallen ligger köket, som är ett mycket välplanerat parallellkök med plats för ett köksbord, som har byggts ihop med de bevarade funkisskåpen. Kyl och frys är smart placerade i en nisch, vilket ger mer yta i rummet. Köket får ett mycket fint ljusinsläpp genom det stora glaspartiet mot sovrummet. Sovrummet bjuder på ett stort fönster, i tre lufter, som bidrar med mycket rymd och ljus. Här kan ni möblera med dubbelsäng utan att det känns trångt, och det finns bra förvaring i en inbyggd originalgarderob. Från sovrummet når du vardagsrummet som ger plats för både soffa och större matbord, om så önskas. Rummet har ett stort fönsterparti i fyra lufter som låter ljuset flöda in ostört. Avslutningsvis har ni badrummet som är utrustat med fristående badkar, wc och handfat. Här finns även en handdukstork och ett badrumsskåp med spegel.

Det här är ett hem för er som letar efter ett hem med stor karaktär, fint ljusinsläpp, högt upp i huset och som dessutom ligger i en toppen förening!
Låter det här som ett hem för er? Välkomna att kontakta ansvarig mäklare!


Boarea
46 kvm
Avgift
2 987 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4
Såld
2024-03-06

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Klippgatan såldes av oss 2024-03-06. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Klippgatan.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.