Korphoppsgatan 42, 5 tr / Hammarby Sjöstad / Stockholm

Ljus, välplanerad 3:a med magnifik terrass. Sjöutsikt och vidsträckt vy. Populär 55+ förening!

Slutpris
7 150 000 kr
Boarea
89.5 kvm
Avgift
5 398 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-06-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Korphoppsgatan såldes av oss 2020-06-04. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Korphoppsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarby Sjöstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus, mycket välplanerad 55+ lägenhet med magnifik, solig terrass och glittrande sjöutsikt mot Hammarby Sjö. Milsvid vy, ända bort till Gröna Lund, Fåfängan och Södermalm. Genomgående i två väderstreck och stora fönsterpartier ger ett generöst ljusinsläpp. Rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffdel och separat matplats i fint burspråk. Två bra sovrum med utrymme för dubbelsäng, skidbacksutsikt mot Hammarbybacken är unikt! Praktiskt, välutrustat kök med dubbla kylar/frysar, diskmaskin, induktionshäll m.m. Fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Takterrass finns utanför lägenheten på samma våningsplan. Parkett i hela lägenheten som fortsätter ut i trapphuset! Utmärkt förvaring i lägenheten med stor walk in closet, garderober och stort källarförråd om 9-10 kvm.

Fastigheten ligger på kajen precis intill vattnet. BRF Hammarby Kaj är en äkta 55+ bostadsrättsförening. En seniorförening godkänner förvärvare med åldern 55+ och högre. Är man som köpare i äktenskap eller äktenskapsliknande förhållanden - räcker det med att ena är 55+. God ekonomi, föreningen hade ca 1,7 milj i överskott exkl avskrivningar 2018 och har pengar i kassan. Föreningen äger marken. Många trevliga gemensamhetslokaler finns, bl.a en fin föreningslokal "Kajutan" precis vid vattnet, gästlägenhet, praktiskt rullstolsrum, cykelrum m.m. Föreningen disponerar också 35 garageplatser, intäkter för detta var ca 458 tkr 2018. Just nu 4 boende i kö. Seniorföreningar brukar ha ett aktivt föreningsliv, denna är inget undantag. För den som önskar, finns möjlighet att delta i många fritidsaktiviteter såsom studiecirklar, filmklubb, bridgeklubb, föredrag, pub-aftnar och temafester t.ex. vinprovning, vår- och höstfester, surströmmingsfest, kräftskiva, grillning och glöggkvällar, samt trädgårdsdagar. Ett bekvämt, praktiskt boende anpassat för dig som senior.

Absolut toppläge i populära Hammarby Sjöstad, invid Sickla Kanals härliga promenadstråk och bryggor. Hammarby Sjöstad är känt för sina lummiga parkområden och sjönära läge. Gott om butiker, restauranger och mataffärer i närområdet samt nära till Sickla Köpkvarters omfattande utbud & biograf. Ypperliga kommunikationer med tvärbana, buss och båt. Möjlighet finns till båtplats nära lägenheten, dock kötid.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.