Kronobergsgatan 20, Vån 3 / Kungsholmen / Stockholm

Ljus, exklusiv och välplanerad etta med toppläge på Kungsholmen!

Slutpris
3 230 000 kr
Boarea
31 kvm
Avgift
2 136 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-06-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kronobergsgatan såldes av oss 2019-06-19. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kronobergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTPRIS! Exklusiv och stilren etta med toppläge på Kungsholmen. Andrahandsuthyrning är ok. Nyproducerad 2017 med smakfulla och påkostade materialval. Ytterst välplanerad med optimal planlösning. Ljus lägenhet med stora fönsterpartier och bra ljusinsläpp. Balkonger mot innergård finns på varje halv trappa. Modernt konceptboende med bl a Stockholms finaste innergård och gratis gym i huset. Stilfull fastighet anno 1913 med hiss. Fastigheten är totalrenoverad 2016/2017 i modern, arkitektritad design.
Eftertraktad adress mellan Fridhemsplan och Kungsholms strand. Ett stenkast ner till vatten, härliga strandpromenader och båtbryggor. Kungsholmens puls med Västermalmsgallerians utbud på nära avstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration