Krukmakargatan 27, 4 tr / Södermalm / Stockholm

Perfekt 2:a på mysiga Krukmakargatan! Toppläge på Södermalm!

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea
49 kvm
Avgift
2 646 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-06-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Krukmakargatan såldes av oss 2019-06-14. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Krukmakargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Elegant tvåa med välbevarade originaldetaljer som har kombinerats med moderna inslag på ett smakfullt sätt! Här kan man njuta av speglade dörrar, bröstpanel, vackra trägolv, detaljer i marmor samt smarta platsbyggda lösningar. Lägenheten ligger högst upp i huset och är i toppskick då den renoverades under 2018. Lägenheten är registrerad som en 1,5a men nyttjas som en 2:a av nuvarande ägare. Missa inte denna unika pärla med ett bra läge på Södermalm!

Lägenheten är belägen i en stabil förening och en vacker fastighet anno 1930. Bra läge på Södermalm med närhet till Mariatorget, Tantolunden med fina badmöjligheter och Skinnarviksparken. I området finns ett stort antal cafeér, restauranger och butiker att välja mellan. Goda kommunikationer med flertalet busslinjer, tunnelbana (Mariatorget) samt pendeltåg vid Södra station.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.