Kungsholms Hamnplan 3 B, 1,5 tr (vån 2)

Kungsholms Hamnplan 3 B, 1,5 tr (vån 2)

Slutpris

14 050 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Kungsholms Hamnplan 3 B, 1,5 tr (vån 2)


Slutpris
14 050 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Ljus sekelskiftesvåning i skuldfri Brf med balkong, kakelugn och absolut toppläge på Kungsholmen!

Representativ sekelskiftesvåning i skuldfri Brf med absolut toppläge på nedre Kungsholmen. Norr Mälarstrand och Riddarfjärden nedanför porten. Genomgående med stora, eleganta fönsterpartier i två väderstreck och bra ljusinsläpp. Balkong i soligt västläge mot idyllisk innergård. Stilfull, fungerande kakelugn skapar charm och känsla. Sekelskiftescharm med högt i tak, fina takrosetter, speglade dörrar och vackra trägolv. Ypperlig förvaring med ett flertal klädkammare och garderober. För extern förvaring finns ett källarförråd. Låg avgift i äkta och skuldfri Brf som äger marken. Kabel-tv basutbud samt bredband ingår i avgiften. Stilfull fastighet anno 1911 med elegant trapphus och hissar. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden nedanför porten. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Området kring Kungsholmstorg innehar några av Stockholms vackraste hus med flertalet eftersökta adresser och mängder av populära restauranger. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Ypperliga kommunikationer med T-bana Rådhuset något kvarter bort samt flertalet innerstadsbussar som trafikerar närområdet. Närliggande Landstingsparken samt Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt parkliv.


Boarea
120 kvm
Avgift
3 823 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-05-03

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Kungsholms Hamnplan såldes av oss 2024-05-03. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kungsholms Hamnplan.

Boka värdering

Jakob Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.