Lidnersgatan 5

Lidnersgatan 5

Slutpris

6 667 500 kr


Stockholm

Lidnersgatan 5


Slutpris
6 667 500 kr

Stockholm

Öppen planlösning - balkong med eftermiddag- och kvällssol

Varmt välkomna till denna mycket fina och optimalt planerade 3:a i populära Kristineberg. Hela lägenheten badar i ljus och fantastiskt fina materialval och är genomgående i fint skick. Det rymliga köket och vardagsrummet har en social öppen planlösning med stora fönsterpartier och dubbeldörrar ut till balkongen med eftermiddag- och kvällssol. Här finns plats för stor matgrupp och sällskapsdel. Köket i grått är stilrent har goda arbetsytor och är perfekt planerat för den matlagningsintresserade. Vackra originalträgolv skapar en härlig känsla från byggnadsåret.
Två bra sovrum och goda förvaringsmöjligheter i stor klädkammare med platsbyggt Elfa-system. Badrummet är rymligt och förstorades i samband med renoveringen och utrustat med stort hörnbadkar med takdusch och tvättmaskin.

En välskött bostadsrättsföreningen med gemensam trädgård och övernattningslägenhet. Det finns goda dolda tillgångar med flera hyresrätter kvar i föreningens ägo.

Här bor man med direkt närhet till grönskande områden, badklippor och flera bra förskolor i området. Kristinebergs tunnelbanestation eller någon av innerstadsbussarna som passerar området tar dig snabbt in till city.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
81 kvm
Avgift
3 627 kr/mån
Rum
3 rum
Såld
2023-06-13

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Lidnersgatan såldes av oss 2023-06-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lidnersgatan.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Sophie Karlsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.