Lidnersplan 10, 2tr

Lidnersplan 10, 2tr

Slutpris

2 990 000 kr


Kungsholmen - Kristineberg— Stockholm

Lidnersplan 10, 2tr


Slutpris
2 990 000 kr

Kungsholmen - Kristineberg— Stockholm

Underbart boende med generös takhöjd och en enastående utsikt över vatten och båtliv som är något utöver det vanliga och absolut måste upplevas på plats. Den fantastiska utsikten går inte att fånga på bild utan panoramavyn över Mälarens vatten är oslagbar i denna lägenhet. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp och härifrån når du även lägenhetens balkong. Balkongen ger dig ett extrarum under sommarhalvåret där du kan njuta av tidig frukostsol och vackra solnedgångar. Rummet ger plats för sällskapsdel samt matbord och i den mysiga sovalkoven får du en avskild plats för din säng. Köket är stilrent renoverat med grå skåpinredning som fortsätter in mot vardagsrummet och ger dig en naturlig tv-bänk. I hallen finns en inbyggd garderob och i sovalkoven finns väggskåp för extra förvaring. Badrummet är utrustat med badkar. Genomgående är lägenheten målad i en sober grå nyans och på golvet i vardagsrummet ligger en vacker vitbetsad fiskbensparkett.

På Lidnersplan bor du med grönskan direkt utanför dörren samt med badklippor ett stenkast bort. Du når snabbt Hornsbergs Strands vackra strandpromenad som kantas av badbryggor och lockar till sol och bad. Längs med strandpromenaden finns även flertalet restauranger. Motionsspåren finns precis utanför och tar dig runt om hela Kungsholmen och du har även nära till City vilket ger dig det bästa av två världar. I närområdet finns även Golfbaren med äventyrsgolf och mat, fik och restauranger, idrottsanläggningar och tennishall. Kommunikationer med buss och tunnelbanans gröna linje når du på någon minut med Coop Kristineberg precis intill. Lindhagens galleria med ICA Maxi, systembolag, apotek mm når du med ca 10 minuters promenad. Där finner du även tunnelbanans blåa linje.


Boarea
28 kvm
Avgift
1 645 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-10-27

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Lidnersplan såldes av oss 2023-10-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lidnersplan.

Boka värdering

Nina Larsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.