Lilla Västerbron 14 / Kungsholmen / Stockholm

Högt upp - Dubbla balkonger - Varmgarage för låga 1800 kr/mån

Slutpris
6 450 000 kr
Boarea
85.5 kvm
Avgift
4 089 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 10 (Hiss finns)
Såld
2019-08-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lilla Västerbron såldes av oss 2019-08-31. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lilla Västerbron

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett högt läge och utsikt över Rålambshovsparken och glimtar av Riddarfjärden finner ni denna attraktiva och välplanerade trerumslägenhet om ca 85,5 m². Bostaden har en genomgående planlösning och dubbla balkong, en mindre belägen i sydost och stor i balkong belägen i väst mot den gröna lugna innergården. Det centrala läget erbjuder er närhet till allt samtidigt som ni har alla bekvämligheter som en ny fastighet erbjuder, vad sägs om varmgarage som ni accessar direkt med hissen från lägenheten till den låga kostnaden om 1 800 kr/mån.

Bostaden disponerar ett väl tilltaget vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster. L-format kök med full maskinell utrustning i rostfritt. Öppen planlösning mot matplats och vardagsrum som skapar stora sociala ytor till både vardag och fest. Två rymliga sovrum. Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme samt en separat gäst-wc, även den helkaklad.

Mycket goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober, stor klädkammare och källarförråd som ingår i månadsavgiften.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.