Lindhagensgatan 77, 4 tr

Lindhagensgatan 77, 4 tr

Slutpris

6 400 000 kr


Kungsholmen / Thorildsplan— Stockholm

Lindhagensgatan 77, 4 tr


Slutpris
6 400 000 kr

Kungsholmen / Thorildsplan— Stockholm

Stor balkong mot innergård - genomgående toppskick - välskött förening med grönskande innergårdar

Med genomgående läge i fastigheten och stor balkong mot innergården finns denna genomgående nyrenoverade trea. Smakfulla materialval och ett stilrent kök med stor köksö skapar en social känsla och plats för middagshäng. Från vardagsrummet nås den stora balkongen i västläge. Renoverat badrum med duschhörna. Tvättmaskin med integrerad torktumlare. Två bra sovrum varav det större har en garderobsvägg som ger utmärkta förvaringsmöjligheter. Hela lägenheten har installerat Plejd-system för appstyrda belysningsalternativ.

I stor välskött förening som haft oförändrade avgifter i över 15 år finner ni denna mycket välplanerade 3:a. Låg avgift där bredband ingår. Dessa populära och praktiska lägenheter är utmärkta för barnfamiljer med lekplats i huset och flera bra förskolor i närområdet.

I den solida föreningen finns flera gröna gårdar och lekplats. Garage i huset med kort kö. De boende har tillgång till 4 tvättstugor, övernattningslägenhet och hobbyrum. Föreningen har mycket god ekonomi och stora dolda tillgångar i hyresrätterna som ägs av föreningen. (32 st) Man äger även marken. Med en kort promenad nås tunnelbana, både gröna linjen vid Thorildsplan eller blå vid Stadshagen. Stora Ica Maxi Lindhagen ger fina möjligheter att storhandla. Här finns även Systembolaget och Apotek. Hornsbergsstrand med resturanger och bryggbad är 10 minuters promenad bort.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
76 kvm
Avgift
3 736 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-08-29

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Lindhagensgatan såldes av oss 2023-08-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lindhagensgatan.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Sophie Karlsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.