Lindhagensterrassen 19, 10 tr

Lindhagensterrassen 19, 10 tr

Slutpris

6 560 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Lindhagensterrassen 19, 10 tr


Slutpris
6 560 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Ljus & mycket välplanerad hörntrea med stor inglasad balkong!

Förhandsvisning! Tisdag 23/2 kl. 12.00-12.45. Anmälan krävs, kontakta mäklaren!
Lugnt toppläge i en av Kungsholmens bästa föreningar! Fönster i två väderstreck ger ett generöst ljusinsläpp. Väl tilltaget vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Modernt och stilrent kök, välutrustat med rostfri maskinpark. Två bra sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, skrivbord och övriga önskade möbler. Fräscht helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Ljus och välkomnande hall med praktiskt klinkergolv. Ypperlig förvaring i över- och underskåp, platsbyggda garderober, skjutdörrsgarderober samt förråd om ca 5 kvm med högt i tak.

Äkta förening med mycket god ekonomi som äger marken. Avgifterna har sänkts fem gånger sedan föreningens bildande. Gott om gemensamma utrymmen, såsom takterrass, festlokal, cykelrum, barnvagnsrum m.m. Garage under huset.

Populärt toppläge på Kungsholmen med direkt närhet till allt du behöver. Kort promenad till Ica Maxi Stormarknad och två gym (SATS/Friskis & Svettis) och nära till både Thorildsplan samt Stadshagens T-bana. 5 min promenad till vattnet och Kungsholmens idylliska strandpromenader. Hornsbergs Strand och Lindhagen-området är känt för sitt generösa restaurangutbud, ett par kvarter från porten har du välkända namn såsom Piren, Texas Longhorn, Taperian och Primo Ciao Ciao. Tack vare både Thorlidsplan (gröna linjen) och Stadshagens T-bana (blå linjen) tar du dig snabbt dit du behöver i Stockholm. Flertalet bussar går längs Lindhagensgatan och närmsta hållplats finns inom promenadavstånd. För den bilburne finns föreningens garage och bilpool Sunfleet på andra sidan gatan. På 1 min är du på E20 tack vare påfarten på Lindhagensgatan.


Boarea
79 kvm
Avgift
3 140 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
10 av 16 (Hiss finns)
Såld
2021-02-25

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Lindhagensterrassen såldes av oss 2021-02-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lindhagensterrassen.

Boka värdering

Hanna Thor

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.