Linnégatan 8

Linnégatan 8

Slutpris

9 000 000 kr


Östermalm— Stockholm

Linnégatan 8


Slutpris
9 000 000 kr

Östermalm— Stockholm

Ljus hörnfyra med balkong och öppen spis nära Humlegården!

Varmt välkomna till en ljus och härlig hörnfyra med öppen spis och balkong! Lägenheten har genomgående uppfräschningsbehov och här finns stora möjligheter att skapa ditt drömboende på en anrik adress. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med ett stort vardagsrum och rum/matsal i öppen planlösning som inrymmer både soffgrupp och matsalsmöblemang samt utgång till den rymliga balkongen. Kök, två sovrum, badrum samt gäst wc. Bra med förvaring i flertalet garderober. Hiss och vacker, välbevarad entré med en mängd fina originaldetaljer väl bevarade.

Här bor du i hjärtat av Östermalm med allt du kan önska dig inom gångavstånd. Runt dessa kvarter ligger några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och anrik historia. Trots det centrala läget finns det många grönområden i närheten såsom Humlegården direkt runt hörnet och Liljans skogen endast ett par minuters promenad bort. Varmt välkomna på visning!


Boarea
86 kvm
Avgift
1 866 kr/mån
Rum
4 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-09-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.