Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen/Kristineberg / Love Almqvists Väg 4 B

2:a med balkong och strålande utsikt över Kungsholmen!

Varmt välkomna till en unik 2:a (möjlig 3:a!) om 50 kvm med högt gavelläge med magisk utsikt. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till umgänge, lägenhetens stora balkong bjuder på en vidunderlig utsikt över Kungsholmen och Ulvsundasjön. Här finns mycket goda förvaringsutrymmen i flertalet garderober. Hela lägenheten har genomgående ljust färgsatta väggar och ett mörkt trägolv. Planlösningen disponeras genom en välkomnande hall och vidare ett luftigt och ljust vardagsrum med öppen planlösning mot köket och med utgång till balkongen. Ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och till sist ett helkaklat duschum med tvättmaskin. Föreningen har en stor takterass som medlemmarna kan utnyttja. Bostaden är belägen i vackra Kristineberg med dess grönska och badklippor. Inom ett par minuters gångavstånd finns såväl Kristinebergs T-bana som livsmedelsbutiker, post och restauranger.

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen/Kristineberg
Love Almqvists Väg 4 B
Slutpris: 4 050 000 kr
Boarea: 50 kvm
Avgift: 3 911 kr/mån
Driftkostnad: 525 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 5 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2016-12-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Love Almqvists Väg