Love Almqvists Väg 4 B / Kungsholmen/Kristineberg / Stockholm

2:a med balkong och strålande utsikt över Kungsholmen!

Slutpris
4 050 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
3 911 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2016-12-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Love Almqvists Väg såldes av oss 2016-12-07. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Love Almqvists Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen/Kristineberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en unik 2:a (möjlig 3:a!) om 50 kvm med högt gavelläge med magisk utsikt. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till umgänge, lägenhetens stora balkong bjuder på en vidunderlig utsikt över Kungsholmen och Ulvsundasjön. Här finns mycket goda förvaringsutrymmen i flertalet garderober. Hela lägenheten har genomgående ljust färgsatta väggar och ett mörkt trägolv. Planlösningen disponeras genom en välkomnande hall och vidare ett luftigt och ljust vardagsrum med öppen planlösning mot köket och med utgång till balkongen. Ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och till sist ett helkaklat duschum med tvättmaskin. Föreningen har en stor takterass som medlemmarna kan utnyttja. Bostaden är belägen i vackra Kristineberg med dess grönska och badklippor. Inom ett par minuters gångavstånd finns såväl Kristinebergs T-bana som livsmedelsbutiker, post och restauranger.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration