Lugnets Allé 36

Lugnets Allé 36

Slutpris

6 550 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Lugnets Allé 36


Slutpris
6 550 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

- Låg avgift där hushållsel ingår!
- Centralt läge!
- Optimal BRF!
- Stor balkong!
- El-laddare på varje garageplats!

Unna dig ett drömboende i hjärtat av Hammarby sjöstad med denna välplanerade och perfekta sjöstadstrea. Belägen i en av Hammarby sjöstads mest stabila och ekonomiskt starka Brf-föreningar med fantastiska intäkter från affärslokaler, bjuder denna bostad på en imponerande utsikt över Hammarbybacken och takåsarna längs sjöstadsparterren från en stor balkong i sydostläge. Med sin sobra och eleganta interiör, lyxigt renoverade kök i grått och Carraramarmor med bl.a. Mielevitvaror, Tapwellkran, vitlaserad ekparkett, ljusa färger och genomgående planlösning, ger bostaden ett magiskt ljus och exklusiv känsla.

Denna välplanerade och perfekta sjöstadstrea har två bra och stora sovrum som ligger i fil och har gott om förvaringsutrymmen. Läget i Hammarby sjöstad är perfekt för den som vill ha närhet till naturen med Hammarbybacken, Sickla sjö och Järla sjö, samtidigt som man har nära till stadspulsen, kommunikationer och service.

Sammanfattningsvis är detta en bostad som har allt man kan önska sig och som passar perfekt för den som söker en lyxig och harmonisk livsstil i ett av Stockholms mest eftertraktade områden.


Boarea
85.5 kvm
Avgift
3 777 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 8 (Hiss finns)
Såld
2023-05-25

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Lugnets Allé såldes av oss 2023-05-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lugnets Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.