Lugnets Allé 31

Lugnets Allé 31

Slutpris

6 215 000 kr


Stockholm

Lugnets Allé 31


Slutpris
6 215 000 kr

Stockholm

Renoverad 3:a med syd-/västläge i ekonomiskt stark förening!

Denna högt belägna bostad är en pärla i fastigheten. Med en helt renoverad interiör inklusive badrum, kök och ytskikt, är denna lägenhet i toppskick. De fräscha ytskikten och den moderna designen genomsyrar hela bostaden.

Föreningen är populär och har en stark ekonomi, vilket ger en trygg och stabil boendemiljö. Bostaden ligger i ett lugnt läge med utsikt mot den grönskande innergården och har fördelen av ett sydvästläge. Det innebär att du kan njuta av soliga eftermiddagar och kvällar på balkongen eller i vardagsrummet. På balkongen har du även en fjärrstyrd markis installerad.

Snyggt kök i mörkare kulör som faller in stilrent med materialval i komposit. Utrustat med både hel kyl och hel frys för att rymma alla dina matvaror. Dessutom finns det även en vinkyl för att hålla dina drycker perfekt kylda. Här kan du njuta av en bekväm matlagning och en fantastisk plats för sociala sammankomster med matplats för de större sällskapen!

Lägenheten består av en rymlig 3:a och sträcker sig över 90 kvadratmeter. Detta ger dig gott om utrymme att inreda och leva på ett sätt som passar dina behov.

Sammanfattningsvis är denna lägenhet på Lugnets allé 31 en fantastisk möjlighet att få en modern och välrenoverad bostad med generösa ytor. Med en populär förening och en attraktiv beliggenhet är detta en plats där du kan trivas och skapa nya minnen.


Boarea
90 kvm
Avgift
5 249 kr/mån
Rum
3 rum
Såld
2023-07-21

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Lugnets Allé såldes av oss 2023-07-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lugnets Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.