Lumaparksvägen 1

Lumaparksvägen 1


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Lumaparksvägen 1Hammarby Sjöstad— Stockholm

Genomgående fräsch & kvadratsmart tvåa med uteplats!

ACCEPTERAT PRIS! Visning sön 26/11 12:30-13:00. Intill lugn återvändsgata finns denna ljusa tvåa i en öppen planlösning, samt ett extremt lättmöblerat vardagsrum. Vardagsrummet och köket ligger i öppen planlösning, intill köket finns en naturlig placering för matplatsen. Bostaden präglas av genomgående fräscha materialval i en stilren interiör. Från vardagsrummet når du bostadens pärla, uteplatsen! Här kan du njuta av din egna stora uteplats omgiven av häckar och grönska. Sovrummet har en trendig industriglasvägg som byggts till för att höja boendekänslan. Sängen i sovrummet är 1.60 bred, här får du även plats med skrivbord och annat möblemang! Närheten till Lumaparken erbjuder såväl en stadskänsla som närhet till natur. Standarden i bostaden präglas av fräscha materialval i en stilren interiör. Här har absolut ingenting lämnats åt slumpen, det här är helt enkelt en bostad som måste upplevas på plats!

Välkommen att bo invid en lugn återvändsgata med närhet till SATS, Lumaparken invid fastigheten, flertalet matbutiker, restauranger, apotek samt kommunikationer i ett expansivt område. Hit kommer även tunnelbanan att dras år 2025. Välkommen hem till Luma!


Boarea
43 kvm
Avgift
3 024 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
0 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-11-28

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad

Denna lägenhet på Lumaparksvägen såldes av oss 2023-11-28. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lumaparksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad