Maria Bangata 2 B

Maria Bangata 2 B

Slutpris

4 375 000 kr


Södermalm— Stockholm

Maria Bangata 2 B


Slutpris
4 375 000 kr

Södermalm— Stockholm

Exceptionell hörntvåa med fönster i två väderstreck - Från 2018 - 20 kvm privat grönskande uteplats

Välkomna till Maria Bangata 2B, mitt i Södermalms nya designdistrikt. I ett kulturminnesskyddat kvarter har Note Design Studio och Koncept Stockholm tillsammans skapat ett helt nytt hus med yteffektiva och exklusiva lägenheter. Byggnaden stod klar 2018, och smälter idag helt naturligt in i området.

Här har ni en välplanerad bostad med exklusiva materialval och privat och grönskande trädgård om ca 20 kvadratmeter mitt i centrala Södermalm. Med en golvyta om 35 kvm har det tagits hänsyn till den allt mer sociala livsstilen genom att skapa plats för många vänner och långa måltider. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar exakt det, en social yta som bjuder på många tillfällen för umgänge. Köket är fullt utrustat och med snygga, inbyggda lösningar för bl.a. kyl/frys samt diskmaskin. Från den gemensamma ytan hittar ni ett rymligt sovrum med plats för större säng, nattduksbord samt gott om förvaring i de platsbyggda garderoberna. Tack vare den otroligt välplanerade planlösningen i kombination med det härliga hörnläget genomsyras hela bostaden av ett generöst ljusinsläpp. Här bor ni dessutom med 3,20 meter i takhöjd vilket tillsammans med fönsterna som löper från golv till tak skapar en otrolig rymd. Bostadens fönster vetter mot den egna uteplatsen eller i högt läge mot föreningens pocket park, vilket innebär minimalt med insyn. Avslutningsvis välkomnas ni ut till den fantastiska privata uteplatsen som med sina ca 20 kvadratmeter öppnar upp för frukost i solen, lata sommardagar i loungegruppen och middagar med nära och kära. Här kan ni duka upp matbordet för 6 personer, solstolar och sittgrupp omgärdad av vacker Avenbokhäck med maximalt insynsskydd. Har ni ett brinnande intresse för plantering och växter frodas även dessa här, och ni kan skapa en egen oas. Uteplatsen har dessutom en egen dörr, vilket skapar möjlighet att ha en helt egen ingång till bostaden direkt från gatan. Här bor ni som i ett eget hus - mitt i stan!

För att knyta samman projektet skapade Note Design Studio och Koncept Stockholm en snygg entré och trapphus som ger en lyxig helhetskänsla. Dessutom finns det en fantastisk takterrass som bjuder på milsvis utsikt, äppelträd och många sittplatser som skapar ännu fler tillfällen för umgänge med vänner och familj!

Låter det här som din nästa bostad?
Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!


Boarea
35 kvm
Avgift
1 896 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-05-14

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Maria Bangata såldes av oss 2024-05-14. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Maria Bangata.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.