Marmorgatan 11

Marmorgatan 11


Stockholm

Marmorgatan 11Stockholm

Väldisponerad etta med mysig balkong mot grönska!

Varmt välkomna till detta välplanerade hem på Marmorgatan 11. Här bor du bara några minuter bort från Tantolundens ljuvliga grönområden.
Direkt när du kliver in möts du av den välkomnande hallen som öppnar upp till resten av lägenheten. Tack vare sovloftet blir lägenheten mycket yteffektiv. Här ryms både skrivbord, soffmöblemang, mediamöbel samt en mindre matgrupp. Från vardagsrummet har du tillgång till den mysiga balkongen med plats för caféset. Med stora fönsterpartier får man ett trevligt ljusinsläpp ut mot härlig grönska och kontakt med naturen utanför. Rymligt renoverat kök med bra förvaringsmöjligheter bakom vita fronter. Helkaklat badrum med takdusch och fina mosaikdetaljer. Här bor du lugnt och trivsamt i en oas av grönska mitt i innerstan.

Brf Marmorlunden är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och består av totalt 206 st lägenheter varav 187 st av dessa är upplåtna med bostadsrätt och 19 st är hyresrätter. Dessa anses vara en dold tillgång till föreningen och innebär en mycket stor framtida intäkt. Föreningen har en vind som för närvarande används som förrådsutrymme (det finns även förråd på källarplan), men föreningen har diskuterat att bygga en takterass med Söders bästa utsikt för alla medlemmar att nyttja, vid eventuell ombildning av ytterligare hyresrätter i huset. Garageplatser och parkeringsplatser finns att hyra i föreningen.

Marmorgatan 11 är belägen i lugna kvarter med närhet till vackra promenadstråk längs Årstaviken året om, den grönskande Tantolunden är en populär mötespunkt sommartid och den stora skridskobanan på Zinken vintertid. Både Södra Station med bra buss- och pendelförbindelser och Zinkensdamms eller Mariatorgets tunnelbana är en kort promenad bort. Nära Södermalms puls med biografer, restauranger och butiker på Götgatan, även närhet till trendiga Hornstull med mängder av barer och restauranger. Grönområde direkt utanför porten med promenadstråk och elbelysta löparspår samt endast fem minuters promenad till härliga bad i Mälaren. För den sportintresserade finns Eriksdalshallen som erbjuder både inomhus- och utomhusbad, gym samt badminton.

Varmt välkomna att höra av dig vid intresse!


Boarea
28 kvm
Avgift
2 221 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 17 (Hiss finns)
Såld
2023-12-07

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Marmorgatan såldes av oss 2023-12-07. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Marmorgatan.

Boka värdering
Emelie Edqvist
Ansvarig mäklare
Talar även English.
Sophie Karlsson
Assisterande mäklare
Talar även English.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad