Norr Mälarstrand 52

Norr Mälarstrand 52


Kungsholmen— Stockholm

Norr Mälarstrand 52Kungsholmen— Stockholm

Ljus och välplanerad 4:a med öppen spis och sjöutsikt, toppläge invid Riddarfjärden!

ACCEPTPRIS! Ljus och stilren 4:a i mycket bra skick. Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Riddarfjärden utanför porten. Ytterst välplanerad med optimal planlösning. Genomgående med stora, magnifika fönsterpartier i två väderstreck och bra ljusinsläpp. Sjöutsikt mot Riddarfjärdens glittrande vatten. 30-talscharm med högt i tak, fina takrosetter, speglade dörrar och vackra trägolv. Stilrent renoverat kök med kvalitativa vitvaror och helkaklat badrum med TM/TT och smakfulla materialval, Stilfull, fullt fungerande öppen spis skapar charm och känsla. För extern förvaring finns två källarförråd, ca 6 kvm samt 4 kvm, totalt ca 10 kvm förrådsyta. Äkta och stabil förening som äger marken. Elegant 30-talsfastighet med vackert trapphus och hiss.

Acceptpris - Kontakta gärna mäklaren: Jakob Jakobsson, 0707-692100 , jakob.jakobsson@maklarhuset.se

Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden direkt utanför porten. Här bor du med närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt bad- och parkliv. Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärdens vatten. I området finns populära Kungsholmstorg samt restauranger såsom Mälarpaviljongen, Petite France, Orangeriet och AG. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service och flertalet butiker. Ett flertal förskolor och skolor finns i närområdet. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn. Endast ca 15 minuters promenad till Centralstationen och Arlanda Express. För den med bil är det gott om parkeringsplatser och lätt att få plats på Norr Mälarstrand.


Boarea
83 kvm
Avgift
4 417 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-12-27

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Norr Mälarstrand såldes av oss 2023-12-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Norr Mälarstrand.

Boka värdering
Jakob Jakobsson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad