Norra Stationsgatan 53, 4 tr

Norra Stationsgatan 53, 4 tr


Vasastan / Norrtull— Stockholm

Norra Stationsgatan 53, 4 trVasastan / Norrtull— Stockholm

Underbart boende anno 1916 - 3 meter i takhöjd - Förslag på alternativ planlösning - Två balkonger

Underbart boende anno 1916 med dubbla balkonger, stora fönsterpartier i två väderstreck samt en generös takhöjd om cirka 3 meter. Här presenteras en härlig rymd med ett underbart ljusinsläpp och vackra originaldetaljer såsom höga socklar, speglade-innerdörrar, - dörrposter och fönsterfoder samt en fin vitoljad fiskbensparkett i vardagsrum och matrum (sovrum). Lägenhetens vardagsrum ger plats för sällskapsdel samt övrig möblering och har en bred öppning mot matrummet som även har utgång till lägenhetens ena balkong. Balkongen har en grönskande utsikt med vattenvy mot Brunnsviken med sol från eftermiddag till solnedgång. Ett förslag på en alternativ planlösning finns i annonsen där köket flyttats till matrummet för gemensamma sällskapsytor. Lägenhetens andra sovrum ligger i motsatt väderstreck och har ett högt och lugnt läge mot grönskande blomstrande innergårdar. Här kommer lägenhetens andra balkong stå klar under november månad. Det charmiga köket är rymligt och ger dig mycket bra förvaring samt matplats för 2-4 personer. Såväl badrum samt en liten tvättstuga når du via hallen. Genomgående är lägenheten målad i en sober nyans och har vackra hårdvaxoljade golv med vitpigmentering.

På Norra Stationsgatan 53 flyttar du in i en välskött förening med god ekonomi och låg skuldsättningsgrad på 3 045kr i lån/kvm.

Här bor du mellan Hagastaden och Birkastans levnadsglada kvarter med ett fantastiskt utbud av såväl grönområden, butiker, restauranger och kommunikationer. Belägen invid Hagaparkens lummiga grönska och bad samt expansiva Hagastaden. Denna del av Vasastan växer för varje dag och kommer på sikt bli en ny stadsdel med ny tunnelbana, grönområden och torg. Du har nära till populära såväl Odenplan som Birkastan som erbjuder all upptänklig service samt ett rikt utbud av restauranger, caféer och nyöppnade butiker. I området finner man även välsorterade matbutiker, gym och förskolor. Nära till kommunikationer, pendeltåg (Odenplan), tunnelbana (Odenplan och S:t Eriksplan), innerstadsbussar samt flygbussarna.


Boarea
80 kvm
Avgift
4 722 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-10-05

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Norra Stationsgatan såldes av oss 2023-10-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Norra Stationsgatan.

Boka värdering
Nina Larsson
Ansvarig mäklare
Talar även English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad