Norrbackagatan 24, 4 tr / Vasastan - Birkastan / Stockholm

Ljus och välplanerad 2:a med balkong. Möjlig 3:a!

Slutpris
5 550 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
2 395 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-11-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norrbackagatan såldes av oss 2017-11-30. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Norrbackagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan - Birkastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en ljus och väldisponerad tvåa med balkong i ljuvliga Birkastan! Den fina fastigheten byggdes 1926 och lägenheten har flera vackra originaldetaljer bevarade som fiskbensparkett, speglade dörrar, fiskbensparkett och generös takhöjd som samverkar fint med de nya och moderna ytskikten i badrum och kök. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med flertalet skjutdörrsgarderober. Därefter når ni kök och vardagsrum i öppen planlösning som inbjuder till socialt umgänge. Fint helkaklat badrum med jacuzzi och mysigt sovrum med utgång till balkongen.

Bostaden ligger i hjärtat Birkastan på en mycket attraktiv adress. I området är det en trivsam atmosfär och i direkt närhet ligger sprudlande Rörstrandsgatan med sina restauranger och caféer. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbanans gröna linje vid Sankt Eriksplan, pendeltåg vid Odenplan station samt flertalet busslinjer. De vackra husen och det centrala läget gör det bekvämt att bo här.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration