Norrbackagatan 25B

Norrbackagatan 25B

Slutpris

2 850 000 kr


Vasastan - Birkastan— Stockholm

Norrbackagatan 25B


Slutpris
2 850 000 kr

Vasastan - Birkastan— Stockholm

Välplanerad 1:a med vackra & bevarade originaldetaljer i attraktiva Birkastan - möjlig 2:a!

Med ett eftertraktat läge i populära Birkastan finner ni denna välplanerade 1:a med vackra originaldetaljer såsom speglade dörrar, stilfullt furugolv, djupa fönsternischer och en gedigen takhöjd. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier mot gård. Spatiöst och lättmöblerat allrum med plats för såväl soffgrupp som stor säng/ sovdel. I anslutning till rummet återfinns en klädkammare som rymmer en hel del förvaring. Stilrent och väl tilltaget kök med plats för matbord och goda arbetsytor samt förvaring. Obs! Underhållsplanen innefattar badrumsrenoveringar som kommer att ske innan 2024 och som bekostas av föreningen. Ett helt nytt badrum utan kostnad, bra va?

Här bor du i Sthlms kanske mysigaste område - omåttligt populära Birkastan - med sin underbara, charmiga och kontinentala atmosfär. Här möts det bästa av två världar med ett stort utbud av välrenommerade krogar, restauranger och välsorterade mataffärer samtidigt som det är nära till härliga grönområden längs Karlbergskanalen och Karlbergs slott som bjuder på en avkopplande miljö.

Goda kommunikationer via alla tänkbara färdmedel inom kort gångavstånd - T-bana (St Eriksplan), bussar, flygbussar och inom räckhåll även Citybanan från Odenplan.

Hör av er för visning och mer info, välkomna på visning!


Boarea
34 kvm
Avgift
1 668 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
EP (Hiss finns)
Såld
2020-08-14

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Norrbackagatan såldes av oss 2020-08-14. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Norrbackagatan.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Jessica Winter

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.