Önologgatan 1

Önologgatan 1

Slutpris

10 625 000 kr


Liljeholmskajen— Stockholm

Önologgatan 1


Slutpris
10 625 000 kr

Liljeholmskajen— Stockholm

Front-line mot Mälaren och utsikt över stan

Med högt läge i huset och med en magiskt, strålande utsikt över Mälaren och över hela stan bor här i den enda byggnaden på Liljeholmskajen bestående av enbart ägarlägenheter. Fördelarna är många och för att nämna några så är det bl.a. den låga boendekostnaden, inga gemensamma lån samt ett 20-årigt servitutsavtal som ger dig kostnadsfri parkering i Bergrumsgaraget för en bil. Du kommer att flytta in i en helt ny lägenhet som ingen tidigare bott i och dessutom får du två års garanti på allt. Lägenheten består av kök och vardagsrum i öppen planlösning med två utgångar till den 19 kvm stora och inglasade hörnbalkongen. Lägenheten har tre sovrum i varierande storlekar varav det största sovrummet har bra förvaring i hel garderobsvägg med skjutdörrar. Lägenheten har dessutom två bad/duschrum, båda med wc vilket underlättar den större familjens morgonbestyr. I K7, som huset heter, bor du direkt vid kajkanten med all tänkbar service runt hörnet, härliga promenadvägar utmed Mälarens stränder samt med snabb access till Södermalm med cykel eller gåendes via Årstabron.

Kontakta mäklaren som gärna förklarar fördelarna med äganderätt.


Boarea
98 kvm
Driftkostnad
3 321 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2022-09-23

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna lägenhet på Önologgatan såldes av oss 2022-09-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Önologgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.