Östhammarsgatan 69

Östhammarsgatan 69

Slutpris

2 500 000 kr


Gärdet— Stockholm

Östhammarsgatan 69


Slutpris
2 500 000 kr

Gärdet— Stockholm

Ljus, trivsam 1:a i högt grönskande läge.

Accepterat pris 2 500 000.

Precis intill Ladugårdsgärdet finner ni denna en riktigt mysig etta i högt grönskande läge.

- Välplanerad med praktisk sovalkov
- Separat kök
- Ladugårdsgärdet utanför dörren

Stilrena ytskikt och mycket yteffektiv lägenhet med flertalet fönster som skänker fint ljus. Separat kök och i allrummet har en praktisk sovalkov. Här finns plats för soffa, säng, matbord och annan önskvärd trivselinredning. Bostaden disponeras genom en välkomnande hall med gott om förvaring i två garderober och plats för ytterkläder och skor, vidare finns ett välplanerat kök och kaklat badrum. Utsikten från fönstret är ut mot en grönskande gård.

Föreningen Brf London 1 är en äkta förening från 1999. Föreningen äger marken och förvaltar fastigheten London 4 som är försäkrad hos Brandkontoret. Föreningen upplåter 39 lägenheter med bostadsrätt, 4 hyresrätter samt 1 bostadsrättslokal och en hyreslokal. Huset är uppdelat i halvtrappor där lägenheten ligger på våning 1 men 2 trappor upp.

Bostaden är belägen på Gärdet. Området passar perfekt för dig som värdesätter närhet till både natur och city. Ladugårdsgärdet ligger med motionsspår, utegym, Kampementsbadet och naturupplevelser precis intill. Lite längre upp på gatan finns en matbutik samt en handfull restauranger runt husknuten. För den träningsintresserade finns SATS Gärdet och Paddel i frihamnen några minuter bort. På behagligt promenadavstånd når du populära Fältöversten med sitt breda utbud av shopping, matbutiker, restauranger samt ytterligare vardagsservice. Utanför huset går 1:ans buss väldigt frekvent som tar dig igenom hela stan. Röd tunnelbanelinje med station Gärdet, uppgång på Värtavägen inom 10 min promenad.

Varmt välkomna att framföra erat intresse!


Boarea
25.5 kvm
Avgift
1 678 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-04-21

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Östhammarsgatan såldes av oss 2023-04-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Östhammarsgatan.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.