Pipersgatan 18

Pipersgatan 18


Kungsholmen/Rådhuset— Stockholm

Pipersgatan 18Kungsholmen/Rådhuset— Stockholm

Yteffektiv planlösning, balkong och ingen insyn!

- Balkong
- Ingen insyn
- Goda transportförbindelser
- Möjlighet att installera tvättmaskin
- 10 min promenadavstånd till Centralstation

Här bor ni trivsamt i en modern bostad med välplanerad planlösning. Vardagsrummet bjuder på eleganta fönsterpartier, bra med möbleringsmöjligheter och är direkt ansluten till bostadens härliga balkong. På den stora balkongen kan ni avnjuta flertal soltimmar under sommaren, från lunchtid till kväll. I sovrummet finns det plats för större säng och förvaring om så önskas. Köket är stilrent renoverat med gott om förvaring i över- och underskåp. Badrummet renoverades under 2020.

Med ytterst centralt och attraktivt läge på Kungsholmen har ni det mesta ett stenkast från dörren. Här har ni bara några minuters promenadavstånd till City och T-centralen med tågförbindelser, citybussar, tunnelbana och Arlanda Express. Unik kombination av lugnet på nedre Kungsholmen och direkta närheten till stadens puls.


Boarea
37.5 kvm
Avgift
4 085 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-01-12

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Pipersgatan såldes av oss 2024-01-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Pipersgatan.

Boka värdering
Renzo Cardona Bedoya
Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad