Pollargatan 22

Pollargatan 22


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Pollargatan 22Hammarby Sjöstad— Stockholm

Perfekt planerad med stor uteplats!

Fantastisk 2a med en underbar atmosfär och rymlig uteplats! Denna lägenhet har en perfekt placering vid en lugn och charmig innergård med grönskande omgivningar.

Den öppna planlösningen skapar en social atmosfär där matdel, kök och vardagsrum smidigt smälter samman. Här finns gott om plats för umgänge och gemensamma stunder. Det stora masterbedroomet är lugnt beläget mot innergården och erbjuder generös förvaring samt möjlighet att möblera efter egen smak.

Stig in i det beiga lyxiga badrummet och låt dig omfamnas av en atmosfär av överdådig elegans. Hela utrymmet är smakfullt helkaklat, skapandes en känsla av tidlös exklusivitet. De valda nyanserna av beige ger en varm och inbjudande ton till rummet.
Sobert lyxiga detaljer smyckar badrummet och förhöjer känslan av förfining. Stenen som använts i designen ger en naturlig och robust känsla samtidigt som den bidrar till den övergripande lyxiga atmosfären. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en enhetlig och stilfull helhet.

Förvaringsmöjligheterna i badrummet är både praktiska och estetiskt tilltalande. Här finns gott om plats för att organisera och hålla ordning på alla badrumsnödvändigheter. De nya tork- och tvättmaskinerna är en perfekt touch, vilket ger en bekväm och effektiv lösning för tvättbehoven.
Sammanfattningsvis erbjuder detta badrum en harmonisk kombination av lyx, funktionalitet och stil. Varje element är noggrant utvalt för att skapa en plats där varje stund blir en njutning i det vackra och välkomnande utrymmet

Lägenheten är belägen på den fantastiska Henriskdalskajen, vilket ger dig närhet till naturen, vatten och ett livligt restaurangliv. Här kan du även njuta av härligt båtliv. Dessutom har du smidiga kommunikationer till Stockholms innerstad, vilket ger dig det optimala läget i Hammarby Sjöstad. Upptäck en harmonisk tillvaro där du har allt du behöver precis utanför dörren!


Boarea
54 kvm
Avgift
3 719 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2023-12-19

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad

Denna lägenhet på Pollargatan såldes av oss 2023-12-19. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Pollargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad