Pontonjärgatan 30, 7 TR / Kungholmen/Norr Mälarstrand / Stockholm

Högt upp med två balkonger och vackra originaldetaljer! Möjlig fyra!

Slutpris
7 400 000 kr
Boarea
95 kvm
Avgift
5 487 kr/mån
Rum
3,5 rum
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-11-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pontonjärgatan såldes av oss 2017-11-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Pontonjärgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungholmen/Norr Mälarstrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina 3,5a, möjlig fyra, med två balkonger och vackra originaldetaljer som fiskbensparkett, speglade dörrar och spröjsade fönster. Bostaden erbjuder en välkomnande entré som leder vidare till en inre hall. Den inre hallen öppnar upp till resten av lägenheten. Vacker fiskbensparkett på golvet löper vidare genom hela bostaden. Från den inre hallen möts du av ett underbart ljusinsläpp från dubbeldörrar i vardagsrum och matrum. I vardagsrum, matsal samt den inre hallen finns integrerade högtalare. På balkongen mot Pontonjärgatan kan du kan njuta av solen hela dagen. Balkongen är utrustad med eldrivna markiser. Fullt utrustat kök med lägenhetens andra balkong som vetter mot innergården. Rymligt sovrum med gott om förvaring och AC installerat. Helkaklat badrum.

Här bor ni på en attraktiv adress direkt vid Norr Mälarstrands promenadstråk som med enkelhet tar er till Stockholms citypuls. Över gatan finns Riddarfjärden som sommartid ger möjlighet för sol och bad. I kvarteret finns ett rikt utbud på restauranger såsom Mäster Anders, Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen. Kungsholmstorg samt Fridhemsplan nås med en kortare promenad med livsmedelsbutiker och all annan tänkbar service.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration