Pontonjärgatan 30, 8 TR / Kungsholmen / Stockholm

Otroligt fin bostad med fantastisk utsikt över takåsarna invid Norr Mälarstrand!

Slutpris
5 500 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
3 936 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
8 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-11-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pontonjärgatan såldes av oss 2019-11-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Pontonjärgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna otroligt fina bostad med fantastisk utsikt över takåsarna invid Norr Mälarstrand! Här har ni ett otroligt ljust och charmigt boende med social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående för lägenheten är rikligt med ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre väderstreck, härlig utsikt över kvarteret och exklusiva materialval i både kök och vardagsrum. För ytterligare förvaring ingår även ett källarförråd. Föreningen är stabil, välskött och har en låg belåningsgrad. Total golvyta är 64 kvm.

Här bor ni i mycket attraktiva kvarter nära Riddarfjärden med strandpromenad vid Norr Mälarstrand och Kungsholms Strand. Ni har även ett stort utbud av all tänkbar service såsom restauranger, caféer, bagerier, butiker, apotek och shopping ett par minuter bort vid Fridhemsplan och Västermalmsgallerian. Väldigt bra kommunikationer med både tunnelbanans gröna och blåa linje samt flertalet busslinjer i närheten.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kungsholmen

Bebyggelsen på Kungsholmen är en blandning av vackra k-märkta sekelskifteshus och nybyggda kvarter och ett rikt restaurangutbud i alla prisklasser och svårslagen shopping. Här bor man mitt i i stan med kort avstånd till fantastiska strandpromenader i alla väderstreck och flertalet lummiga parker. Kort sagt, på Kungsholmen finns något för alla!

Nöje

Här finns ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. En mix av bagerier, fik och caféer i kombination med småbutiker skapar en härlig och levande atmosfär!

Rekreation

Här bor ni med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och lummiga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet. Gå ner till Karlbergs kanal och strosa längs vattnet och njut av omgivningarna eller njut av Norr Mälarstrand har härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Är du sugen på en längre promenad kan du gå runt hela ön - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats!

Kommunikation

Kommunikationerna på Kungsholmen är bra. Det finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer (blå och grön) samt ett flertal innerstadsbussar.

Familjeliv

I området kring Fridhemsplan finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.