Sök Meny
Såld

Stockholm - Söder - Katarina / Råggatan 12

Med den stora balkongen i fint eftermiddags- och kvällssoligt läge bor du här i en lugnt belägen och effektivt planerad tvåa med Söders puls runt hörnet och med närhet till grönskande rekreation utmed Årstavikens stränder. Lägenheten är målad i ljusa färger och har parkettgolv i samtliga rum. Duschrummet är helkaklat och har plats för liten tvättmaskin. Arbetsköket helrenoverades 2009 och är väl utrustat med moderna vitvaror. Läget är perfekt med ett bra serviceutbud, caféer, krogar och affärer runt hörnet och med bara ca 500 m till T-banan vid Skanstull och ca 700 m till pendeltåget vid Södra station.

Sponsrade länkar
Stockholm / Söder - Katarina
Råggatan 12
Slutpris: 4 250 000 kr
Boarea: 43 kvm
Avgift: 2 495 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 2 (1,5 tr.) av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-08-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Råggatan