Rålambsvägen 50

Rålambsvägen 50

Slutpris

2 575 000 kr


Fredhäll— Stockholm

Rålambsvägen 50


Slutpris
2 575 000 kr

Fredhäll— Stockholm

Perfekt 1:a med väldisponerade kvadratmeter och sovalkov

Välkommen till en mysig etta med väldisponerade kvadratmeter. Ett stort fönsterparti ger ett underbart ljusinsläpp och de vackra ljust betsade originaltiljorna på golvet skapar charm. Rymligt rum med plats för sällskapsmöbler och matplats. I alkoven finns en perfekt loftsäng, så du får sängen avskilt och ytan inunder nyttjas med en platsbyggd arbetsplats. Lägenheten bjuder också på kokvrå med bra matlagningsmöjligheter, och ett helkaklat badrum med dusch.

Här bor du i en mycket stabil äkta bostadsförening, som är en av Stockholms största. Fastigheterna byggdes mellan 1931-1933 och många större renoveringar är genomförda och föreningen är mycket välskött. Som medlem i föreningen har du tillgång till flera faciliteter så som lokal för hyrning, gästlägenheter, bastu, gym, lummiga gårdar med grillplatser och laddstationer för bil. Föreningen äger marken och har låg belåning.

Här i Fredhäll bor du i ett populärt område med lugna och härliga omgivningar med flera grönområden och klippbad. I omgivningarna har du förutom natur, flera restauranger såsom populära Solstugan och även Piren nere vid Hornsbergsstrand. Med några minuters promenadavstånd har du tunnelbanans gröna linje med station Kristineberg som tar dig in till city på 10 minuter. Det finns även ett flertal busstationer i närheten. Inom gångavstånd hittar du även Lindhagens galleria med ett stort utbud av butiker och närservice och även Ica maxi Lindhagen. Ett perfekt läge med närhet till city likväl naturen och lugnet.


Boarea
24.5 kvm
Avgift
1 424 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-01-13

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Rålambsvägen såldes av oss 2021-01-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Rålambsvägen.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Adrian Pekul

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.